Follow:

Meest gelezen artikelen van de afgelopen maand!

Ik vond het wel weer eens tijd voor een update die niet over mij gaat, maar over mijn blog! Welke artikelen zijn de afgelopen maand het meest gelezen en bekeken? Deze artikelen wil ik graag voor je terughalen zodat je zeker weet dat je de leukste artikelen niet hebt gemist! Kijk snel mee!

BLACK STAN SMITH MET 60% KORTING!

002

Voor school moest ik zwarte schoenen en op mijn werk wordt het ook ontzettend gewaardeerd om zwarte schoenen aan te hebben, maar ik had nog helemaal geen zwarte gympen. Redenen genoeg om zwarte schoenen te kopen dus! Het was nog een hele klus, want zwarte schoenen zijn dus echt totaal niks voor mij. Zwarte schoenen zijn zo zwart en het is gewoon totaal niet mijn kleur, laten we het daar op houden. Toch heb ik schoenen gevonden waar ik ontzettend blij mee ben en ik kwam ze toevallig tegen met 60% korting. Dat was toch wel even geluk hebben hoor! Ik laat ze je vandaag zien én ik vertel je hoe je 60% korting kunt krijgen!

Lees meer

PRODUCTEN DIE IK VAKER OPNIEUW HEB GEKOCHT

011

Wat betreft een paar jaar terug ben ik best wel veel veranderd. Voorheen kocht ik altijd producten die ik vervolgens nooit meer opnieuw kocht, omdat ik nieuwe producten wilde blijven testen. Ik bleef nooit bij hetzelfde product omdat er altijd nog wel wat beters zou zijn. Het feit dat ik er in geloof dat er altijd nog iets beters zal zijn, blijf ik inmiddels wel bij producten hangen die ik echt fijn vind. Daarom lijkt het me leuk om die producten op een rijtje te zetten.

Lees meer

SPOTIFY UPDATE | SEPTEMBER 2016

image

Ik ben echt van mening dat de muziek die de laatste tijd uitgebracht wordt echt super saai is. Ik vraag me dan ook altijd af waarom er altijd een tijd is waar in superveel muziek wordt uitgebracht, en een tijd waarin echt bijna niks wordt uitgebracht in het kader van muziek. En ik heb het idee dat de tijd waarin niks uitgebracht wordt weer is aangebroken. Toch staan er weer zo’n 60 nummer is mijn lijst, dus wat dat betreft zou je denken dat er helemaal niet zo’n saaie muziek wordt uitgebracht. Ik heb goed voor jullie gezocht en daarom deel ik vandaag graag weer al mijn muziek met je!

Lees meer

Wat was jouw favoriete artikel van de afgelopen tijd?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge