Follow:

Dat was januari!

Net zoals bijna iedere maand is januari ook weer voorbij gevlogen. Ik had zelfs niet meer helemaal in de gaten dat het al februari is, anders had ik dit artikel wel op 1 februari geplaatst.. Haha! In ieder geval ga ik vandaag weer terugblikken op de eerste maand van 2017: januari. Aangezien ik de eerste week nog vakantie had heb ik nog wat leuke dingen kunnen doen. Daarna was het eigenlijk voorbij met de pret, want ik moest net zoals volgens mij iedere student gewoon weer naar school. Ik zou zeggen: lees mee!

Laten we maar meteen beginnen op de eerste dag van 2017 én de eerste dag van januari. Ik heb het hier over nieuwjaarsdag. Ik ging met jaarwisseling naar een feestje en dit was mijn outfit. Het was in ieder geval erg leuk! Een goed begin van 2017 dus (al was ik half ziek, maar ok)

Wat is een vakantie zonder reisjes maken met de trein? Ik ging hier naar een meeting, wat tevens een hele lange reis was. Maar het was wel leuk!

In de vakantie heb ik altijd lekker veel tijd om uitgebreide make-up looks te maken en uit te proberen en daar maak ik graag gebruik van. Ik maakte van deze look meteen een tutorial. Eigenlijk kan deze look best voor Valentijnsdag!

In samenwerking mocht ik deze Ted Baker tas bestellen. Mijn eerste “designer tas” ever en wat ben ik hier blij mee! Ik neem hem iedere dag mee naar school en hij is erg fijn. Happy me!

Ik had zowel in de vakantie als in de weken na de vakantie gewoon weer rijles. Het gaat tot nu toe best goed, gelukkig! Uiteraard kan ik nog niet rijden als iemand die ervaren is, maar hé.

Stage gaat natuurlijk ook weer gewoon door! Ik heb 23 januari voor het eerst volledige behandelingen mogen geven en wat vond ik dat leuk! Ik heb vooral heel veel geleerd van die dag en de feedback van de klanten neem ik zeker mee.

In samenwerking met Lucardi mocht ik een aantal sieraden uitkiezen en ik vind ze zo tof! Hier komt nog een artikel over, dus stay tuned! 😉

Ik nodigde mijn opa en oma uit om te komen lunchen met knakworstjes, croissantjes en lekkere broodjes. Zo’n middag vind ik altijd heel erg gezellig en fijn.

Wat heb jij allemaal uitgevoerd in januari? Laat het weten!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge