Follow:

Black Stan Smith met 60% korting!

Voor school moest ik zwarte schoenen en op mijn werk wordt het ook ontzettend gewaardeerd om zwarte schoenen aan te hebben, maar ik had nog helemaal geen zwarte gympen. Redenen genoeg om zwarte schoenen te kopen dus! Het was nog een hele klus, want zwarte schoenen zijn dus echt totaal niks voor mij. Zwarte schoenen zijn zo zwart en het is gewoon totaal niet mijn kleur, laten we het daar op houden. Toch heb ik schoenen gevonden waar ik ontzettend blij mee ben en ik kwam ze toevallig tegen met 60% korting. Dat was toch wel even geluk hebben hoor! Ik laat ze je vandaag zien én ik vertel je hoe je 60% korting kunt krijgen!

002 007 012 016

Dit zijn ze dan, ik koos voor de zwarte Stan Smith. Ik heb natuurlijk al de witte Stan Smith schoenen en omdat ik weet dat ze lekker lopen ging ik kijken of ze deze ook in het zwart zouden hebben en natuurlijk zijn die er. Ik blijf zwarte schoenen niet ontzettend mooi vinden, maar omdat ik ze toch moest hebben voor school en werk vind ik dit nog een prima oplossing. Ze lopen in ieder geval hartstikke lekker en dat vind ik echt heel erg belangrijk.

Hoe krijg je zo veel korting?

Maar het raadsel: hoe ben ik aan die 60% korting gekomen? Nou, dat zal ik je eens vertellen. Ik had overigens nog geluk dat ze mijn maat hadden, dus ik zou opschieten mocht je nieuwe schoenen willen kopen met zo veel korting. Frontrunner heeft sale op ontzettend veel schoenen (Asic, Adidas, Clarcks en meer) en verkoopt deze met 60% korting. Mijn Stan Smith schoenen waren eerst zo’n 100 euro en waren nu 40,95 omdat er nog wat extra korting bij kwam in de winkel. Echt ontzettend goedkoop dus!

Wat vind jij van deze schoenen? Heb jij ook een paar zwarte sneakers, of houd je er net zoals ik ook niet van?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply britt • against the grain

    Vind je zwarte schoenen niet leuk? Oh, ik wil alleen maar zwarte, past lekker overal bij, haha. Want ik ga niet meteen een flashy kleur kopen, past niet goed bij mijn “stijltje”.

    12 september 2016 at 19:33
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge