Follow:

Over Julia

Hoi! Ik ben Julia (je mag me uiteraard ook Juul noemen), het meisje achter Sojuul.nl. Ik ben op 6 juni 2000 geboren en dat maakt mij 16 jaar. Ik blog sinds 7 december 2012 met veel trots en liefde. Ik heb iets meer dan 2.5 jaar geblogd op nailnerdjess.com en ik ben op 22 augustus 2015 begonnen aan mijn nieuwe blog sojuul.nl.

Nailnerdjess.com stond bekend om de “anonieme blog”. Eén van de weinige anonieme blogs. Ik heb de keuze gemaakt om anoniem te bloggen doordat ik ontzettend bang was dat ik gepest zou worden met de reden omdat ik een blog had. Gelukkig heb ik uiteindelijk voor mezelf gekozen en mijn onzekerheid opzij gezet. Een lastige keuze vond ik, maar wel een keuze waar ik nog steeds 100% achtersta en ik heb hier geen moment spijt van gehad!

Omdat nailnerdjess.com dus eigenlijk geheel onpersoonlijk was en alleen maar in het teken stond van nagellak heb ik gekozen voor een nieuwe naam, een nieuwe visie en een nieuw jasje. Hier is So juul uit onstaan. Een blog die bestaat uit mijn persoonlijkheid. Typisch Julia dus. Ik deel alles wat ik leuk vind. Of dat nou in de vorm is van film, of een persoonlijk artikel.. Het kan allemaal! Kortom een blog waar ik iedere dag nog steeds ontzettend trots op ben!

Disclaimer
So Juul.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van deze website. So Juul.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Alle teksten die te vinden zijn op deze website zijn door mijzelf geschreven. In alle reviews geef ik mijn persoonlijke en een eerlijke mening. Dit houdt in dat het positief maar ook negatief zou kunnen zijn.

Copyright
Alle teksten die op deze website staan zijn door mijzelf geschreven en zijn eigendom van mij. Het is niet toegestaan om een deel van een artikel of het hele artikel over te nemen zonder toestemming van mij. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of er kan geen aanspraak op worden gemaakt.
Foto’s zijn door mijzelf gemaakt en mogen alleen overgenomen worden als je mij ervan op de hoogte brengt en een link plaatst naar mijn website. Mijn foto`s zijn dus niet vrij te gebruiken, alleen met toestemming van mij.

Ik hoop dat je heel veel plezier hebt op mijn blog!

Deals:E

1 Comment

  • Reply Sharmy

    Ik wel

    13 oktober 2022 at 15:02
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge