Follow:

Producten die ik vaker opnieuw heb gekocht

Wat betreft een paar jaar terug ben ik best wel veel veranderd. Voorheen kocht ik altijd producten die ik vervolgens nooit meer opnieuw kocht, omdat ik nieuwe producten wilde blijven testen. Ik bleef nooit bij hetzelfde product omdat er altijd nog wel wat beters zou zijn. Het feit dat ik er in geloof dat er altijd nog iets beters zal zijn, blijf ik inmiddels wel bij producten hangen die ik echt fijn vind. Daarom lijkt het me leuk om die producten op een rijtje te zetten.

012

Ik moet zeggen dat ik altijd het aller ergste was in mascara’s. Maar dat is ook niet gek, want er zijn ongelofelijk veel mascara’s op de markt gebracht de afgelopen jaren. Nou ontdekte ik voor de meivakantie deze mascara omdat ik een pakketje mocht testen van Rimmel London. Dit is de volume colourist mascara. Ik blijf deze echt heel erg fijn vinden en daarom heb ik hem weer opnieuw gekocht (wel in de sale, maar hé).

013

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen weken helemaal geen poeder meer heb gebruikt omdat dit denk ik ergens de reden is geweest van mijn mega onzuivere huid. Maar het zou natuurlijk ook nog aan andere dingen kunnen liggen, daar ben ik nog niet helemaal achter gekomen. In ieder geval heb ik deze poeder al minstens 4 keer opnieuw gekocht omdat ik hem zo fijn vind.

014

Dan deze make-up studio concealer die geweldig is en geweldig blijft. Ik heb hier sowieso ook alweer 4 navullingen van versleten en volgens mij was dit dan ook de laatste de ik had. Straks moet ik hem toch echt zelf gaan kopen, maar dat is geen probleem!

015

Ik gebruik deze nog maar een maand, maar ook deze heb ik nu al twee extra gekocht omdat er eentje al op is. Ik koop deze steeds in Duitsland omdat ze daar bijna de helft goedkoper zijn dan hier in Nederland. Dat scheelt toch wel wat!

016

Vervolgens deze foundation van de Hema, die heb ik ook al een aantal keer gekocht. Ik ben inmiddels van foundation afgestapt omdat ik ook hier echt een onzuivere huid van kreeg. Als ik ooit foundation gebruik, gebruik ik toch deze omdat ik dit nog de fijnste foundation vind.

017

En tot slot dit Hollywood bronze & glow palette van W7. Blijft een geweldig palette, al heb ik nu het revolution palette wat hiervoor in de plaats is gekomen, haha.

 

Welk product blijf jij opnieuw kopen? Laat het weten!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge