Follow:

3 x favoriete kledingstukken

Ik heb in de zomervakantie mijn hele kledingkast vernieuwd. En daar overdrijf ik niet mee. Als je al mijn shoplogs hebt bekeken weet je dat ik de afgelopen zomervakantie ontzettend veel gekocht heb qua kleding en dat was dan ook zeker even nodig. Ik had zo weinig kleren die ik nog écht leuk vond en waar ik me echt goed in voelde. Daarom was mijn doel om minstens een paar leuke dingen te kopen en dat is zeker gelukt. Ik laat je vandaag mijn 3 favorieten zien.

045 2

Laat ik beginnen bij dit shirt. Eigenlijk moet ik blouse zeggen. Ik zag deze hangen bij The Sting in Eindhoven voor €15 0f €20 euro en dat vond ik absoluut geen geld voor deze blouse. Ondanks dat hij ergens heel erg saai is, vind ik het kant aan de mouwen en op de schouders echt ontzettend leuk. Ik draag overigens nooit groen, maar Fleur haalde me (gelukkig) over om deze kleur te passen. Uiteindelijk vond ik hem zo leuk staan waardoor ik hem meenam.

043 3

Weer een item wat ik dankzij Fleur heb gekocht. Ik zag dit jasje hangen bij de Zara voor €30 euro en ik vond hem erg leuk, maar wist niet zo goed wat ik er mee moest doen. Of hij wel of niet leuk zou staan. Als ik twijfel pas ik het eigenlijk nooit, maar Fleur haalde me wéér over om hem te gaan passen waardoor ik hem uiteindelijk meenam. Het is gewoon een ontzettend simpel jasje wat niet heel erg warm is, maar wel heel erg leuk staat!

040 naamloos

En tot slot nog een item waar ik (zoals jullie wellicht weten) al ontzettend lang naar opzoek was, deze blouse van H&M. Deze kocht ik voor €20 euro en ik ben er echt zo blij mee. Ik vind een witte blouse een absolute must have voor in een kledingkast voor een meisje. Je kunt het altijd aan omdat je het super casual kunt combineren, maar ook heel erg chique. Zo blij mee!

Wat is jouw favoriete kledingstuk?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Derieke

  I loooooooove all of them! 😍

  20 september 2016 at 18:36
  • Reply Julia

   Aahww <3

   20 september 2016 at 20:40

  Leave a Reply

  CommentLuv badge