Follow:

Dat was mijn week

De afgelopen week was weer erg druk, niet dat ik dat erg vind want dan blijf ik tenminste bezig, maar de “niks doen” zondag was toch ook wel weer erg lekker. Ik heb de afgelopen week in ieder geval weer eens wat foto’s gemaakt en het leek me leuk om deze met jullie te delen. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week?

Anatomie is toch wel één van de moeilijkste vakken op school en als ik daar een toets voor heb zit je echt niet stil. Of juist wel – op een stoel achter je bureau met je boek voor je -, het is maar hoe je het bekijkt. De toets was uiteindelijk ook echt heel erg pittig dat ik nét een voldoende scoorde.

Ik kreeg een aantal sieraden van Lucardi en ik ben er nog steeds zo ongelofelijk blij mee. Ik vind het armbandje en het horloge in combinatie onwijs mooi. Love it!

Deze foto is erg onduidelijk.. Mijn excuus! In ieder geval is het vuur wat je ziet op deze foto. Ik zit de laatste tijd echt 24/7 bij de open haard als het mogelijk is. Zo lekker warm en ik heb het nog al snel koud.

De afgelopen week ben ik gewoon iedere dag niet thuis geweest tussen half 8 en 5. Dat was best wel vermoeiend, maar ik leef nog. Ik bestelde tevens nog een aantal dingen voor mijn “salon” thuis zoals wat producten en hars/wax. Om precies te zijn van het merk Extenso 😀

Ik probeer qua video’s echt voor te lopen, al wil dat helaas niet echt lukken de laatste tijd. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar gewoon omdat ik op een zondag ook nog heel veel andere dingen moet doen. Ik hoop dat ik in de vakantie in ieder geval heel veel tijd en zin heb om te filmen en voor uit te werken!

Ik heb echt gewoon de hele maand februari en januari niet gewinkeld en ik krijg echt afkickverschijnselen denk ik… Ik ben al de hele week allemaal webshops aan het afstruinen naar leuke kleding, maar vervolgens koop ik niks. Goed voor mijn bankrekening zeggen we dan maar.

En dat was mijn week! Ik hoop trouwens dat jullie allemaal een fijne Valentijn hebben gehad! 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Derieke

  Leuk artikel! 💕

  20 februari 2017 at 09:04
 • Reply chucky1012

  Fijn dat je niets geshopt had en goed van jou!

  20 februari 2017 at 09:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge