Follow:

Spotify update | September 2016

Ik ben echt van mening dat de muziek die de laatste tijd uitgebracht wordt echt super saai is. Ik vraag me dan ook altijd af waarom er altijd een tijd is waar in superveel muziek wordt uitgebracht, en een tijd waarin echt bijna niks wordt uitgebracht in het kader van muziek. En ik heb het idee dat de tijd waarin niks uitgebracht wordt weer is aangebroken. Toch staan er weer zo’n 60 nummer is mijn lijst, dus wat dat betreft zou je denken dat er helemaal niet zo’n saaie muziek wordt uitgebracht. Ik heb goed voor jullie gezocht en daarom deel ik vandaag graag weer al mijn muziek met je!

image

Laten we het trouwens eventjes hebben over Shawn Mendes. Ik vind hem gewoon echt ge-wel-dig! Over het feit gesproken dat er niet zo veel muziek wordt uitgebracht, heeft hij laatst wel een aantal nieuwe liedjes uitgebracht.

Ik ben benieuwd of jullie het ook met me eens zijn dat er zo weinig muziek wordt uitgebracht. Ik ben trouwens echt ook zo ongelofelijk benieuwd of jullie nog ooit naar de radio luisteren. Ik luister er echt alleen naar in de auto nar de radio, maar verder helemaal niet, terwijl ik een paar jaar gelede nog best veel naar de radio luisterde als ik bijvoorbeeld aan mijn blog werkte. Maar uiteraard is Spotify of een andere app veel fijner om muziek te luisteren, aangezien je natuurlijk altijd je eigen muziek bij je hebt.

Volg me hier!

Goed, dit is dus mijn lijst. En ja, ik heb nog steeds de nummers van Justin Bieber in mijn lijst. Nu ik er over begin, over een maand ga ik naar het concert dus ik denk dat het tijd wordt om de tekst van alle liedjes uit mijn hoofd te leren… Oeps!

Wat is jouw favoriete nummer van het moment?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Henrieke

    Volgens mij worden er veel CD’s uitgebracht voordat het festivalseizoen begint, of tijdens. Dus zal er nu even minder muziek uitkomen. Wanneer het daarna weer meer wordt weet ik eigenlijk niet. 🙂

    Ik doe niet heel erg aan een favoriet nummer, als ik iets wil luisteren dan is dat iets op random uit mijn enorme Spotify lijstjes.

    13 september 2016 at 10:00
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge