Follow:

Favorieten van januari

Het is inmiddels al 13 februari dus we zitten al bijna op de helft van deze maand en ik kom nog aanzetten met “favorieten van januari”. Ik ben dan wel misschien een klein beetje aan de late kant, maar ik heb wel een aantal ontzettend leuke items in petto voor jullie! Ik kom er eigenlijk nu dat ik dit schrijf pas achter dat er niet echt iets van een beauty product tussen zit, dus dat is een keer wat anders. Hopelijk vind je het toch leuk! 🙂

Om te beginnen met twee iPad hoezen. Ik heb hier nog geen artikel over geplaatst dus dit is een soort primeur (woehoee), maar hier komt dus nog een keer een artikel over online! Ik ben hier in elk geval erg enthousiast over. Ze zijn zo handig en fijn! Ze hebben twee verschillende roze kleuren dus ik vind het leuk om ze af te wisselen.

Dan tot slot eigenlijk heb ik nog een aantal sieraden. Ik kreeg deze van Lucardi en ik ben hier nog steeds zo enthousiast over! Ik vind de twee paar oorbellen zo gaaf en ik ben er mega blij mee. Ik wissel deze twee paar oorbellen graag af. Voordat ik deze sieraden kreeg had ik altijd standaard één paar oorbellen in en dat was het. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik ook niet echt meer dan dat had. Toevallig raakte ik één van de twee oorbellen kwijt en dat voordat deze sieraden binnenkwamen. Sinds dien draag ik dus iedere dag deze twee paar oorbellen, of ja ik wissel ze af.

Over het horloge en het armbandje ben ik ook nog steeds zo ontzettend enthousiast. Ik vind ze zo mooi bij elkaar en sowieso apart zijn ze ook heel erg gaaf. Ook deze draag ik iedere dag en ik ben er nogmaals zo ongelofelijk blij mee!

Wat zijn jouw favorieten van januari? De volgende keer zal ik wél op tijd zijn 😉

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Ik vind die horloge erg mooi! Mooie favoriete!

  13 februari 2017 at 17:08
 • Reply Mandy

  Hele mooie oorbellen!!

  14 februari 2017 at 13:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge