Follow:

Favoriete Etos producten

Sinds dat ik een aantal producten van Etos binnenkreeg ben ik echt verliefd geworden op de producten van Etos. Wat zijn het geweldige producten zeg en dat totaal boven mijn verwachtingen. In elk geval heb ik vandaag 3 producten op een rijtje gezet die ik echt geweldig vind van Etos en die ik dus ook maar al te graag gebruik. Ik gebruik ze bijna dagelijks. Dus, ben je benieuwd naar mijn favoriete producten van Etos? Lees dan snel verder!

102 105

Lees hier de review over de Etos primer, oogschaduw basis primer en de highlighter.

De oogschaduwbasis wil ik als eerst even een dikke shout out geven, want deze vind ik echt geweldig. De structuur is echt heel erg fijn en hij zorgt er voor dat de oogschaduw heel goed op zijn plek blijft zitten. Het enige nadeeltje vind ik dat er niet heel erg veel in zit en dat hij redelijk snel op gaat. Dat had ik niet verwacht, daar ben ik eerlijk in! Maar ik heb het er voor over. Hij is gelukkig niet heel duur, dus vind ik het niet erg om over een maandje een nieuwe te kopen. Ik heb hem nu denk ik drie maanden, dus ik denk dat hij ongeveer vier maanden mee gaat.

De hydrating powder is mijn tweede favoriet. Deze primer is zo fijn! Hij lijkt blauw, maar op mijn gezicht is dat niet het geval. Anders zou ik er uit zien als een smurf en dat zou ik niet willen! De primer zorgt er voor dat mijn huid heel erg zacht is, maar ook dat onzuiverheden en mijn huid één worden waardoor mijn huid veel egaler lijkt met concealer of foundation er over heen. Ook glijdt de concealer of foundation veel beter over mijn gezicht heen doordat de primer zo zacht is.

Tot slot ook nog de highlighter. Als je nog een goede highlighter zoekt, dan raad ik deze echt aan! Naast de W7 bronze en glow vind ik dit echt de beste highlighter die er is. De dekking is echt super goed en de glans.. Echt super mooi! Ook blijft deze highlighter heel erg goed op z’n plek zitten.

Wat zijn jouw favoriete Etos producten? Of heb je (nog) niks van Etos?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Derieke

  Die highlighter is het enige product van de Etos wat ik ook heb, echt een top product ! ☺

  4 februari 2016 at 12:05
 • Reply Julia

  Ik vind de lipstick “Candy Crush” van de etos echt geweldig! Het is een hele goede dupe van de Mac Candy Yum Yum. Zeker een aanrader!

  6 februari 2016 at 22:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge