Follow:

Favoriete zomer nagellakjes

Vorige week liet ik al mijn favoriete zomer lippenstiften zien en dit keer laat ik mijn favoriete zomer nagellakjes zien. Wederom zijn het er drie, net zoals bij het artikel over de lippenstiften. Ze zijn stuk voor stuk allemaal hartstikke mooi, dus ik zou zeggen: lees mee en wie weet haal je er nog wat inspiratie uit! De zomer is inmiddels al een tijdje begonnen dus veel tijd heb je niet meer, voor je het weet is de zomer alweer voorbij!

095

098

Ik begin bij dit Pupa Milano lakje, nummer 034. Je kunt er eigenlijk niet om heen dat roze gewoon mijn favoriete kleur is. Zowel voor op mijn lippen als op mijn nagels. Dit lakje van Pupa is een roze die neigt naar rood. Dat is toch nét wat anders dan normaal roze en daarom vind ik dit lakje zo leuk. Deze droogt ontzettend goed op en blijft goed zitten, vandaar dat hij ook tot mijn favorieten behoort.099 100

Mijn moeder lacht me altijd uit als ik witte nagellak op heb: ‘dat is net typex’. Heeft ze ergens wel gelijk in, maar ik vind het zelf echt heel erg mooi. Een goed dekkende witte nagellak vinden is een lange zoektocht geweest, maar uiteindelijk vond ik deze van O.P.I: Alpine Snow. Deze kocht ik ergens in de aanbieding aangezien ik O.P.I normaal toch nét wat te duur vind. Mocht je dus ook van witte nagellak houden, dan is dit zeker weten een aanrader! Dit is mijn absoluut een nagellak favoriet!

096 097

En tot slot nog de laatste favoriete zomer nagellak, dat is deze van BE (Creative) nummer 022. Wederom weer een roze kleur, maar deze is wat lichter en neigt naar peach. Deze kleur vind ik ook altijd ontzettend mooi op mijn nagels. Chique en heel erg netjes. Maar je moet van roze houden, anders is dit natuurlijk helemaal niks voor je. De kleur is in ieder geval zomers genoeg!

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete zomer nagellak is! Laat het even weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtige kleuren….
  Oranje 😉

  Xoxo

  21 juli 2016 at 06:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge