Follow:

Etos highlighter powder

Inmiddels komen jullie op mijn blog niet meer om Etos producten heen en ook niet om deze Etos highlighter powder. Ik vind highlighter in het algemeen echt prachtig. Een mooie glans op de jukbeenderen maakt een make-up look naar mijn mening helemaal af. Je hebt ze tegenwoordig ook in verschillende soorten, maten en prijzen. Deze van de Etos is lekker budget-proof en dat willen we natuurlijk hebben. Zal deze Etos highlighter powder net zo mooi shinen als hij er uit ziet? Ik ben benieuwd!

148 152 177 De etos highlighting powder is een hele mooie highlighter. Een mooie glans is zeker geen no go voor een heftige look, maar een neutrale look kan een highlighter powder ook heel mooi afmaken. Deze van de Etos maakt een look zeker af. De glans is duidelijk aanwezig en ik heb hierbij de dekking dus goedgekeurd, haha. Ik vind deze highlighter zowel op de jukbeenderen als onder het wenkbrauw bot, de neus en op het voorhoofd heel erg mooi. Ik heb een foto gemaakt met flits, maar ook zonder flits is de Etos highlighter powder goed aanwezig. De glans is echt heel erg mooi neutraal en niet te heftig. Daardoor vind ik hem ook heel erg geschikt voor op het voorhoofd. Ook is deze mooi voor in de binnenste ooghoek.

Het patroontje in het product vind ik ook erg leuk. Dit patroon vervaagt wel met mate je hem vaker gaat gebruiken. Ik moet eerlijk zijn dat ik de laatste tijd probeer deze highlighter iedere dag op mijn jukbeenderen aan te brengen in combinatie met mijn dagelijkse make-up look. De verpakking is verder niet heel erg bijzonder van dit product. Al wil ik nogmaals zeggen dat ik vind dat Etos een hele verbetering heeft gedaan aan het logo, het staat op ieder product strak!

Mijn conclusie is dat dit een hele fijne highlighter is. Hij is lekker budget-proof en daarom zou ik hem aan iedereen aanraden. Deze highlighter is er ook in een wat grijzer kleur.

Deze highlighter van Etos is te koop voor €3,99. Een mooi prijsje dus!

Wat vind jij van deze higlighter? Zou jij deze kopen of zou je hem laten liggen? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

8 Comments

 • Reply Derieke

  Oeeh ik zal vanmiddag eens kijken ! ^^

  28 december 2015 at 08:29
 • Reply Natascha

  Ik vind het ook een echte aanrader, hij staat je mooi!
  Natascha onlangs geplaatst…Review | Clarisonic Mia 2My Profile

  28 december 2015 at 09:10
 • Reply Manon

  Wat een mooie glans geeft die !
  Manon onlangs geplaatst…Mijn kerstcadeau | E-readerMy Profile

  28 december 2015 at 17:09
  • Reply So Juul

   Dat doe deze zeker! 🙂

   28 december 2015 at 17:14
 • Reply Jana

  Ik zou hem zeker aankopen 😀 Hele mooie highlighter 😀 x

  28 december 2015 at 19:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge