Follow:

W7 Bronze & glow palette | Budget-proof tip

Vandaag wil ik het met jullie hebben over het W7 Bronze & glow palette. Het low-budget tip artikel is de vorige best wel in de smaak gevallen, dus leek het me leuk om hier gewoon mee door te gaan! Als ik een leuke low-budget tip heb voor jullie, ga ik daar gewoon over schrijven! Maar nu dwaal ik af. Ik ga het vandaag met jullie hebben over het W7 Bronze & glow palette wat ik voor maar €6 euro mee nam. Het is een goedkope dupe van een ander merk en dit product is gewoon in één woord geweldig. Iedereen zou deze moeten hebben, dus ook jij! Waarom ik deze zo fijn vindt? Dat vertel ik je vandaag!

108 112 114 120

Sinds dat ik kennis maakte met dit product zweer ik echt bij dit product. Ik heb het over het W7 Bronze & glow palette. Echt waar, dit palette is echt geweldig. In dit palette zit een bronzer en een higlighter die allebei echt ontzettend mooi zijn. Zowel voor overdag als voor een feestje is dit palette zeker geschikt en daarom vind ik dit ook gewoon echt helemaal geweldig! Deze bronzer dekt echt heel erg goed, soms net te goed. Gelukkig is deze bronzer goed te blenden. Om deze reden is dit palette geschikt voor overdag en ook voor een feestje!

De dekking is echt ontzettend goed van de bronzer en de highlighter is ook gewoon echt heel erg mooi. In de bronzer zitten tevens wel wat glittertjes, maar gelukkig zie je dit niet heel erg goed overdag. Ook blijven ze allebei echt super goed zitten! Ik vind dit palette gewoon in één woord echt helemaal geweldig. Ik scoorde dit palette voor maar €6 euro en dat vind ik geen geld voor dit geweldige product! Sinds dat ik dit palette ontdekte gebruik ik hem iedere dag.

Wat vind jij van dit W7 Bronze & glow palette? Zou jij deze ook kopen? Of zou je deze toch laten liggen? Ik ben benieuwd! Laat het weten in de comments.

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Manon

  Ik heb deze ook en ben er blij mee!

  2 februari 2016 at 12:22
 • Reply eilish

  Ik hoor er veel goeds over!
  eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Hoe operatie 2 verliepMy Profile

  2 februari 2016 at 18:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge