Follow:

Favorieten van augustus

Ik ben altijd een beetje laat met ‘favorieten van…’, maar goed. Dat terzijde. In de maand augustus heb ik weer een aantal nieuwe producten ontdekt die ik ontzettend fijn vindt, maar ik heb ook producten gevonden die ik heb herontdekt. Ik vind het zelf altijd ontzettend leuk om producten te herontdekken. Dat kost immers geen geld omdat je het al in huis had liggen (onder het stof?). Benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan mee!

014

Laten we beginnen met mijn herontdekking. Ik heb het over deze lak van MAC. Ik kreeg deze ongeveer twee of drie jaar geleden van Sterre voor mijn verjaardag en ik weet nog dat ik hem toen heel veel gebruikte. Daarna werd het eigenlijk steeds minder en nu is het punt weer aangekomen dat ik hem weer heel erg graag gebruik. De kleur is echt ontzettend mooi en de lak zelf is gewoon erg fijn!016

Dan deze wash-peeling van Nivea. Ik heb hier al een review over geschreven en als je die hebt gelezen weet ik dat ik er ontzettend enthousiast over was. En dat ben ik nog steeds! Ik gebruik hem iedere dag en ik merk oprecht dat mijn huid een stuk rustiger is geworden, en lekker zacht!017

Dan een in sun face cream van Clinique. Ik was niet heel erg onder de indruk van vele andere producten van Clinique, maar eerlijk is eerlijk: deze vind ik ontzettend fijn! Ik gebruik deze gewoon als dagcréme, wat erg fijn werkt.018 021

En tot slot het aller aller allerbeste contour palette wat ik ooit heb aangeraakt. Ik heb het over het Revolution Ultra Contour palette. Echt, ik zweer bij dit palette. De bronzers zijn zo mooi en dan spreken we nog niet over de highlighters. Die ook geweldig! Mocht je mijn make-up routine hebben gezien zie je het geweldige resultaat. Ren nu naar de winkel als je nog een goed contour palette zoekt!

Heb jij nog favorieten opgedaan in de maand augustus? Deel ze in de comments! Ik ben benieuwd!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge