Follow:

OOGSCHADUW BASIS PRIMER | ETOS

Een goede basis is het halve werk en daarom is een goede oogschaduw basis ook erg belangrijk. Ik zweer dan ook echt bij oogschaduw basis. Ik kreeg van Etos deze oogschaduw basis. Deze belooft ontzettend goed te zijn. Zacht, maar toch ontzettend goed. Het laat je oogschaduw goed zitten, maar het laat de oogschaduw ook mooier lijken. Daarnaast is hij ook nog eens super budget-proof en dat willen we natuurlijk allemaal hebben! Ik ben benieuwd naar deze Etos oogschaduw basis primer!

Ik ben heel erg benieuwd naar deze Etos oogschaduw basis primer! Jij ook?

092

098 101 096

Ik vind dat een oogschaduw basis vooral heel erg zuinig moet zijn, zacht en natuurlijk gewoon goed. Oké, dat laatste is logisch. Zacht is deze oogschaduw basis zeker, zuinig maakt deze oogschaduw basis ook waar. Je hebt namelijk echt maar een heel klein puntje nodig en die kun je gebruiken voor allebei je ogen. Ook dan al heb je het gewenste resultaat op je ogen. Deze Etos oogschaduw basis primer heeft geen kleur, al is hij wel wit als hij er uit komt. Zodra je hem uitsmeert is hij transparant. De primer plakt niet, maar is juist heel erg zacht en ligt lekker op mijn ogen. De substantie is ook vrij dun waardoor hij gewoon vies is op mijn ogen. Sommige primers durf ik niet onder mijn ogen aan te brengen omdat ik bang ben dat deze gaan plakken, maar dat is bij deze Etos oogschaduw basis primer echt niet het geval. Ik vind hem echt heel erg fijn en laat mijn oogschaduw basis heel erg goed zitten. Daarnaast vind ik het gewoon super fijn dat je heel erg weinig betaalt maar het wel een heel erg zuinig en fijn product is. In het product zit 10 ml en ik denk dat ik er sowieso een aantal maanden mee vooruit kan.

Etos oogschaduw basis – €3,99 bij Etos filialen. Bekijk hier hoe je een winter look kan maken met Etos producten.

 

Wat denk jij van deze oogschaduw basis? Zou jij deze oogschaduw basis primer kopen of zou jij hem toch laten liggen? Ik ben benieuwd! Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

10 Comments

 • Reply Eline

  Hij ziet er goed uit, ik ben altijd nog helemaal weg van mijn UD primer 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Lucardi Swarovski CrystalsMy Profile

  22 december 2015 at 10:10
  • Reply So Juul

   Die lijkt me ook erg fijn!

   22 december 2015 at 21:08
 • Reply Manon

  Klinkt goed!

  22 december 2015 at 17:13
  • Reply So Juul

   Dat is hij ook zeker! ?

   22 december 2015 at 21:11
 • Reply Céline

  Ik heb net een nieuwe verpakking van mijn Urban Decay aangebroken, maar aangezien deze lastig te krijgen zijn in NL is dit een goed alternatief!

  22 december 2015 at 19:45
  • Reply So Juul

   Daar ben ik ook super benieuwd naar. Dit is inderdaad een budget alternatief!

   22 december 2015 at 21:09
 • Reply Sara

  Oeh, dit lijkt me echt een heel erg fijn product. Ik heb zelf momenteel genoeg oogschaduwbasis want die van mij is nog lang niet op, maar dit is zeker een product om in het achterhoofd te houden.
  Sara onlangs geplaatst…Verveeltips: leuke/nuttige dingen die je tijdens de (kerst)vakantie kunt doenMy Profile

  22 december 2015 at 21:02
  • Reply So Juul

   Welke gebruik jij graag?

   22 december 2015 at 21:10
 • Reply eilish

  Ik vind hem ook fijn!

  22 december 2015 at 21:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge