Follow:

ETOS | HYDRATING PRIMER

Een primer heb ik altijd al willen hebben. Het is niet zo dat het een heel luxe product moet zijn, maar ik kon eigenlijk niet echt een goede vinden. Ik kreeg van Etos een aantal producten om te testen, waaronder deze primer. Laten we eens kijken of dit een goede primer is! Ik ben benieuwd.

Een primer kan je onder anderen gebruiken om je make-up beter te laten zitten. Maar, daar wil ik het niet echt voor gebruiken. Ik wil het gebruik om mijn gezicht “één” te maken. Ik heb nog al wat onzuiverheden en de “steken uit” als je foundation op hebt. Met een primer zou je dat moeten verhelpen.

Etos komt met een primer die ook hydrateert.

Ik vind pompjes altijd erg fijn en ik vind het ook hygiënisch werken. Top!
Hier een druppeltje of twee op mijn handpalm en  achter zie je het een klein beetje uitgesmeerd.
Het voelt echt als een fluweeltje. De structuur is zo lekker zacht dat je gezicht gewoon zo fijn gaat voelen. Ik denk dat dat ook wel komt door de hydratatie die deze primer geeft.
De kleur blauw zie je in de druppels heel erg goed, maar als je hem uitsmeert wordt dat minder.
Ik vind dit product echt heel erg fijn en voldoet aan mijn voldoening. Hij hydrateert heel erg goed en zorgt er voor dat mijn onzuiverheden en huid één worden. Hij laat een fijn zacht laagje achter en zorgt er ook nog eens voor dat mijn make-up heel de dag beter zit.
Verkrijgbaar voor €5,00 bij Etos.
Wat vind jij van dit product?
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge