Follow:

Favorieten van kneipp!

Kneipp is en blijft één van mijn favoriete merken met verzorgings- producten. Zo gebruik ik altijd de handcréme van Kneipp en smeer ik me na het douchen bijna altijd in met een body lotion of body mousse van Kneipp. Gewoon omdat ze zo verzorgend en fijn zijn. Om deze redenen leek het me een leuk idee om vandaag mijn Kneipp favorieten met jullie te delen!

114

Laten we beginnen met deze handcrème die in een paar seconden is ingetrokken. Doordat hij zo snel is ingetrokken kun je snel weer verder met waar je mee bezig was zonder dat je vette handen hebt. In deze handcrème zit avocadoboter waardoor hij je handen ontzettend goed verzorgt. Als mijn handen ooit droog zijn gebruik ik eigenlijk altijd deze!116

Nog een seconde product, namelijk deze body lotion met amandelbloesem. Je moet van de geur houden, maar ik vind hem best lekker. Fris en hydraterend. Twee eigenschappen die na mijn mening een body lotion zeker moet hebben. Deze body lotion heeft een hydraterend resultaat en is eigenlijk voor de gevoelige huid.117

Nog een body lotion, maar dan in mousse vorm. Een body mousse dus. Dit is een body mousse met sinaasappelbloesem, maar ik heb er nog eentje. Allebei werken ze ontzettend goed, maar deze vind ik toch het lekkerst.118

Een huidolie is ook nooit weg, en zeker deze van Kneipp niet. Dit is een verstevigende huidolie met sandelvrucht en druivenpitolie. Ik vond het op het begin een beetje een vreemd product, maar nu ik hem wat vaker gebruik vind ik hem erg fijn!

119

Tot slot nog een crème die ik niet heel vaak gebruik, alleen als hij van pas komt. Deze kun je gebruiken voor droge lippen of droge plekjes op je huid. Omdat deze zo goed verzorgt (vooral voor droge lippen) pak ik deze toch weer altijd als het nodig is. Daarom behoort deze ook zeker weten tot mijn favorieten van Kneipp!

Heb jij producten van Kneipp en zo ja, welke? Laat het weten in de comments!

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge