Follow:

Mijn nieuwe winterjas + igloves

Nog minder dan een maand en dan zitten we (helaas) alweer in de winter maanden. Ondanks dat ik de feestdagen absoluut niet erg vind, vind ik de kou toch een ander verhaal. Daarom ben ik dit jaar op tijd een winterjas gaan kopen, inclusief accessoires. Ik heb al een artikel gemaakt over een aantal winterjassen die mij heel erg gaaf leken, maar het is toch iets totaal anders geworden. Benieuwd wat het dan wél is geworden? Lees mee!

Bron foto: H&M

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik zelf een mooie foto van mijn jas en accessoires zou gaan maken, maar dat is helaas niet gelukt wegens het weer, dus doe ik het even op deze manier! Dit is de winterjas die ik uiteindelijk heb gekozen. Ik wilde dus eigenlijk een manteljas, maar dat is het niet geworden omdat mijn figuur niet mooi uitkwam bij zo’n jas. En tevens is deze jas stukken warmer en dat is natuurlijk ook erg belangrijk!

006 008 012 024 026 028 031

Dit zijn mijn nieuwe handschoenen! Ik heb ze van winterjassen.com en ze zijn echt heerlijk warm. Maar daarnaast kun je je telefoon gewoon blijven gebruiken terwijl je deze handschoenen draagt. Dat is natuurlijk echt een heel erg groot pluspunt! De stof is echt ontzettend lekker dik waardoor ze extra warm zijn! (blijf mijn blog de komende dagen volgen.. Want wie weet kun je deze handschoenen wel winnen…. 😉naamloos

Daarnaast heb ik ook nog een nieuwe sjaal gekocht, want ik wil het echt niet koud hebben en er is niets vervelender dan een koude nek of hals. Deze sjaal heb ik samen met mijn winterjas gekocht bij H&M. Hij is heerlijk lekker zacht en daardoor ontzettend warm. Love it!

Het enige wat nu nog op mijn wishlist staat zijn dikke truien en leuke jurken voor de winter & kerst. Met behulp van jurken.com gaat dat vast en zeker lukken. Deze buit is in ieder geval alvast binnen.

Wat voor een winterjas zou jij willen en wat vind jij van de handschoenen?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Mandy

    Hele leuke jas! Ik zoek nog een lekkere warme nieuwe winterjas dus je brengt me op ideeën. 🙂

    25 november 2016 at 08:45
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge