Follow:

Favoriete mantel jassen voor de herfst!

Afgelopen woensdag was de dag dat het officieel herfst is geworden. Ondanks dat ik totaal niet van de herfst en de winter houd, vind ik het ergens toch wel weer wat hebben. Nu ik toch niet meer iedere dag hoef te fietsen naar school denk ik ook dat ik het iets minder erg ga vinden (haha). Toch is het natuurlijk nooit verkeerd om een goede jas te hebben, want ik heb het vermoeden dat er koude dagen op ons staan te wachten. Voor in de herfst vind ik het altijd lastig om een jas te kopen, want het is of te warm.. Of te koud. Ik heb toch 5 jassen op een rijtje kunnen zetten, wie weet zit er wel eentje voor jou tussen!

Ik vind manteljassen echt helemaal geweldig, daarom zie je in dit artikel ook alleen maar manteljassen. Je kunt deze jassen heel erg stoer combineren met een leuke spijkerbroek, maar ook heel netjes en classy met overknee laarzen. Je kunt er zo veel kanten mee op!

Laat ik beginnen met deze manteljas. Deze vind ik zo mooi! De lichte kleur vind ik nét nog kunnen voor in de herfst. Ik vind dit in combinatie met een zwarte broek echt heel erg tof staan. De rafeltjes bij de opening van de jas vind ik ook erg gaaf.

New Look – Halflange jas shell pink

Blauw is hoe dan ook mijn favoriete kleur voor een manteljas. Het is dat ik voor school ontzettend veel zwart moet dragen, anders had ik deze jas sowieso al gekocht. Ik vind blauw echt super mooi!

Vila – VICORY Halflange jas total eclipse

Deze grijze jas lijkt eigenlijk ontzettend veel op de blauwe hierboven, maar hij is nét niet hetzelfde.  Deze heeft geen zakken, wat ik tevens wel een mooi detail vind. Grijs vind ik toch ook wel een erg leuke kleur.

ONLY – Halflange jas light grey melange

Ik denk dat deze jas wel hetzelfde model is als de vorige, maar wederom weer een andere kleur. Ik vind deze jas in het rood eigenlijk ook wel heel erg vaak, maar een rode manteljas in dit model kon ik niet vinden. Wel in andere leuke modellen. Rood is net wat opvallender dan een grijze jas.

ONLY – Korte jas night sky

En tot slot nóg een grijze jas. Grijs trekt me ergens toch aan. Vooral omdat hier weer van die rafeltjes aan zitten vind ik deze erg leuk. Staat gewoon zo leuk naar mijn mening!

Vero Moda – VMRANA Halflange jas deep ultramarine

Ik ben benieuwd wat jullie van deze jassen vinden en welke jas jij gaat kopen voor de herfst. Of heb jij er nog eentje op zolder liggen? Laat het weten!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge