Follow:

Spotify update | Favoriete remixes

Het is weer eens tijd voor een nieuwe Spotify update! Zoals ik de vorige keer al heb verteld ga ik vanaf nu ook iets erbij doen en niet alleen maar praten over de muziek die er in staat. Dit keer ga ik mijn favoriete remixes laten horen/zien. Ik vind remixes soms veel beter dan het originele nummer, dus dan is het echt wel waard om ze even te luisteren. Veel plezier!

Qua muziek ben ik eigenlijk heel erg saai op het moment. Ik voeg wel het een en ander toe aan mijn lijst, maar er blijft ook heel erg veel in staan wat er al minstens een maand in stond. Ik vind het ook wel leuk om naar nummers te luisteren die ik wat beter ken, maar nieuwe nummers zijn natuurlijk ook nooit verkeerd.

In deze “Spotify update” ga ik mijn favoriete remixes laten horen. Soms is een remix echt veel beter dan het origineel, maar soms is een remix ook gewoon echt heel erg slecht en verpest het origineel. Bij rustige liedjes vind ik het vaak wel leuk als er een beat onder wordt gezet. Dan kan ik het vooral heel erg goed waarderen en luister ik soms de remix en soms het origineel.

Goed, mijn favoriete remixes (je kunt op het nummer klikken om naar het nummer op Spotify te gaan):

High – Young Bombs Remix – Jesper Jenset, Young Bombs
I Was Wrong – Robin Schulz Remix – A R I Z O N A, Robin Schulz
Love Yourself – Will Prime Remix – Will Prime
Send Them Off! – The Wild Remix – Bastille, The Wild
Still Falling For You – Laibert Remix – Ellie Goulding, Laibert
This Is What You Came For – Outamatic Remix – Emma Heesters, OutaMatic
Treat You Better – Ashworth Remix – Shawn Mendes, Ashworth

Vooral “love yourself – Will Prime Remix” is mijn favoriete remix, samen met “Treat you Better – Ashworth Remix”. Dit zijn van zichzelf redelijk rustige nummers en en zijn wat minder rustig gemaakt. Zoals ik al zei, soms luister ik gewoon het origineel. Ligt er aan waar ik op dat moment zin in heb!

Wat is jouw favoriete remix en jouw favoriete nummer van het moment?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Ik zal de songs eens gaan opzoeken!
  Leuke tip om zo naar muziek te kunnen luisteren 😉

  Xoxo

  12 november 2016 at 07:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge