Follow:

Behind the blog | Waalwandeling, O’G3NE & make-up look!

Ik vind het echt oprecht zo leuk om weer de behind the blog artikelen te maken voor jullie! Toen ik vlogs maakte was dit echt één van de dingen die ik ontzettend miste. Nu vlog ik natuurlijk niet meer (af en toe wel), dus kan het weer! En daar ben ik dus heel erg blij mee. In ieder geval heb ik deze week weer erg leuke dingen gedaan en die laat ik graag aan je zien!

img_1936

De week begon weer met stage en de volgende dag gewoon weer school. Ik had echt super  veel honger dus haalde ik een broodje in de kantine. Bij ons op school hebben ze een kantine en een klein winkeltje met echt alleen maar ongezonde dingen en dat stimuleert je niet echt om gezond te eten zeg maar..

img_1945

Deze woensdag was ik niet vrij en had ik visagie. Ik vind visagie tot nu toe nog niet heel erg leuk omdat we nog niet echt volledige looks maken. Als het goed is gaan we daar komende les mee beginnen, dus daar verheug ik me heel erg op!

img_1953

Voor school moeten wij verplicht sporten, maar de sporten die er zijn zijn op tijdstippen waar ik gewoon in de les zit. Het enige wat dus overblijft is waalwandelen en dat is echt ontzettend saai, maar er zit niks anders op. Ik kan wel een paar mooie foto’s maken 😉

img_1955 img_1956 img_1959

Check hoe mooi!

img_1972

Zondags rust ik eens heel erg goed uit en ben ik tot 12 uur in mijn bed blijven liggen. Soms mag dat wel eens, toch?! 🙂

img_1973

Ik paste wat kleine dingetjes aan op mijn banner voor YouTube. Zo stond er nog dat ik woensdag en zondag upload, maar dat is al een tijd je niet meer zo. Nu staat het weer helemaal perfect!

img_1974

Het album van O’g3ne staat eindelijk op Spotify! Het stond al een tijdje op iTunes, maar ik heb niet zo veel zin om er geld voor uit te geven als ik Spotify heb. Ik wil trouwens echt ontzettend graag naar hun theater tour, maar ik heb geen kaartjes en alles ik uitverkocht.. ;'(

img_1976

In de avond ben ik heel spontaan een ooglook gaan maken met nepwimpers. Soms heb ik daar echt zo veel zin in (en tijd voor). Ik heb er foto’s van gemaakt, dus wellicht plaats ik deze nog wel op mijn blog. Jullie zien het vanzelf!

Wat heb jij allemaal gedaan deze week?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply thebeautyblognl

    Ik vind het soms ook super leuk om spontaan een ooglookje te maken. Lekker producten testen en spelen met nieuwe dingen. Leuk die wandeling :).

    7 november 2016 at 07:23
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge