Follow:

Favorieten van april!

April is alweer voorbij en wat ging deze maand weer snel. We zitten zelfs al bijna op de helft van de maand mei en dat betekent dat ik bijna klaar met school. Happy me! Als ik er zo over nadenk duurt dat echt gewoon helemaal niet meer lang. In elk geval, dat heeft helemaal niks met het artikel van vandaag te maken. Ik ga vandaag mijn favorieten van de maand april laten zien, veel plezier!

137

Als eerst deze parfum van larome. Dit is een dupe van een bekendere parfum en wat is dit een lekkere geur. Ik draag niet heel erg vaak parfum, maar als ik parfum draag neig ik toch snel naar deze parfum. De afgelopen maand heb ik dan ook veel feestjes gehad waar ik wel parfum droeg. Deze is daarom ook zeker een favoriet van deze maand!139

Ik scoorde deze voor maar €1 euro in de kortingsbak en wat is deze kleur mooi! Het is een heel zacht, pastel oranje/roze/zalm kleurtje. Hij is lekker zomers en wie mij kent weet dat ik van de zomer hou, dus deze kleur is gewoon perfect voor mij.141

Natuurlijk niet te vergeten: mijn MAC lipstick! Ik draag hem nog steeds trouw heel erg vaak als ik zin heb om lipstick te dragen. De kleur (deze lipstick heet please me) is gewoon echt zo ongelofelijk mooi en draagbaar!142

Dan heb ik twee producten van Kneipp. Om te beginnen met deze Kneipp beauitful shape. Dit is een olie met sandelvrucht en druivenpitolie en ik vind hem echt ongelofelijk fijn. Hij verzorgt goed en hij is net goed voor mijn huid!144

En tot slot nog deze seconde handcréme van Kneipp. De geur vind ik echt heerlijk en om die reden gebruik ik hem ook echt vaak. De handcréme trekt snel en dat vind ik ook een sterk pluspunt aan deze handcréme.

Heb jij nog speciale favorieten uit april? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Nienke | Nienke Blogt

  Leuke favorieten! Liefs
  Nienke | Nienke Blogt onlangs geplaatst…Wat Als? #1My Profile

  10 mei 2016 at 15:55
 • Reply Mandy

  Leuke producten! 🙂
  Mandy onlangs geplaatst…Hoe wordt je een morning person.My Profile

  12 mei 2016 at 13:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge