Follow:

Clinique | Pep Start Eye Cream

Een oog créme die er voor zorgt dat je er frisser en strakker uit ziet en die zwellingen vermindert? Ja, dat moet ik testen. Heel erg toevallig kreeg ik dit product van Clinique dus ook en lag het zo op de deurmat. Mocht je het gemist hebben, ik mag een jaar producten van Clinique testen en dit product hoort daar dus ook weer bij. Tot nu toe ben ik nog niet echt te spreken geweest over een aantal producten, dus ben ik weer extra benieuwd of het dit keer wel een positief product is. 116 117 120

Het klopt inderdaad dat dit een mini-product is. Normaal zou je voor een iets grotere verpakking rond de €25 euro betalen wat ik zelf nog redelijk aan de prijs vind. Maar goed, misschien is het dan ook wel waard.

Ik heb dit product goed getest en ik ben er best over te spreken. Hij belooft binnen 3 minuten zwellingen (onder je ogen) minder te laten worden. Dit is misschien een beetje ver gezocht, maar binnen een kwartier maakt hij dit wel waar. Ook vind ik het erg verfrissend en dat is best lekker in de morgen. De créme trekt wel erg snel in en dat vind ik echt wel een pluspunt. De substantie is tevens ook erg fijn. Er genoeg product uit als je gewoon een klein beetje in het flesje knijpt.

Eerlijk is eerlijk: ik vind dit echt een top product. Toch zou ik er geen €25 euro voor betalen en daar ben ik heel eerlijk in. Dat vind ik toch net te veel van het goeie. Maar ondanks dat ben ik toch blij dat ik toch een fijn product heb gevonden van Clinique. Ik ben benieuwd naar het volgende product!

Ik ben echt mega benieuwd wat jij van dit product vind. Misschien is het trouwens een leuk idee om hier een dupe van te zoeken omdat dit natuurlijk een redelijk prijzig product is.Laat het eventjes weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Mandy

    Jaa leuk als je er een dupe van gaat zoeken!! 🙂
    Mandy onlangs geplaatst…Hoe wordt je een morning person.My Profile

    12 mei 2016 at 13:16
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge