Follow:

Kneipp beautiful shape olie

Hoe houd je je lichaam en huid in shape? Kneipp ontwikkelt de perfecte huidolie die de elasticiteit van de huid versterkt en het bindweefsel van binnenuit verstevigt. Het geheim van deze nieuwe ‘kneipp beautiful shape huidolie’ zit in een gepatenteerd complex met twee bijzondere natuurlijke ingrediënten, namelijk druivenpitolie en sandelvruchtenextract. Na twee weken zie je een verstevigd en geëgaliseerd effect. – Zegt Kneipp. Dat vond ik dan wel erg goed klinken toen ik dit product binnenkreeg en daarom leek het me een goed idee om dit product te testen. Zou dit echt zo egaliserend en verstevigend werken? Ik ben benieuwd!

052 056 058 059

Wat mij al eerst opviel: deze Kneipp beautiful shape olie is zo zacht van structuur. En dat vind ik echt ontzettend fijn. Tevens vond ik meteen de geur echt super lekker. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het een super stinkende geur zou zijn, maar nee. Dat was echt niet het geval. Ik heb eerder al een olie van Kneipp gereviewd en die beviel me ontzettend goed. In deze olie zit sandelvrucht en druivenpitolie. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zal wel een goed werkende stof zijn. De olie werkt namelijk echt super goed. Ik heb van mezelf redelijk droge benen en ik merk echt dat ze na een paar keer gebruiken veel minder droog zijn. Tevens verstevigt deze olie de huid, maar dat kan ik natuurlijk niet echt heel erg goed testen. Ik ben nog jong en heb geen slappe huid. Ook het egaliserende gedeelte kan ik natuurlijk niet ontzettend goed testen. Wat ik wel weet is dat deze olie vast en zeker zal helpen. Ik vind hem super fijn en ik vind de geur echt heerlijk.

De adviesprijs van deze Kneipp beautiful shape olie is €12.49 per 100 ml.

Wat vind jij van deze olie? Zou jij hem kopen? Laat het even weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge