Follow:

Make-up producten voor €1 euro per stuk, hoe doe je dat toch?

Waarom duur doen als het ook super goedkoop kan? Precies, onzin! Dat is ook de reden waarom ik altijd eventjes in de kortingsbak snuffel als ik bij Kruidvat ben. Daar liggen vaak producten die gewoon nog helemaal goed zijn voor €1 of €2 euro. Dat is natuurlijk totaal geen geld. Vaak gaan deze producten uit het assortiment en moeten dus uit de schappen waardoor ze nog niet eens aangeraakt zijn in de winkel. Zo vond ik twee producten: een supermooie lipgloss en een erg mooie oogschaduw. Beide voor maar €1 euro per stuk. Het zijn allebei producten van Essence en ik weet dat dat merk gewoon ontzettend goede producten heeft. Om die reden nam ik deze twee producten mee en het leek me leuk om hier wat over te schrijven!

028 030 032

Om te beginnen met deze supermooie oogschaduw wil ik eerst even zeggen dat ik de swatch in de oogschaduw die je ziet zelf heb gemaakt. Ik heb dit (stiekem) in de winkel gedaan zodat ik kon zien of het wel een fijne oogschaduw zou zijn. Niet dat je denkt ‘hij is aangeraakt!!’ want dat was dus niet zo.

Goed, over de oogschaduw. Het is een ontzettend mooie bruintint met een subtiel shimmertje er doorheen. Van de metal glam lijn had ik al meer oogshaduws en ook die oogschaduw vond ik ontzettend fijn. Dat is ook de reden waarom ik deze meenam: ik wist dat dit een goede oogschaduw zou zijn. En zoals je dus ook kunt zien op de swatch, het iss een prima oogschaduw en vooral voor €1 euro!

035 039

Ik was zelf nog opzoek naar een mooie lipgloss die roze oranje oogt. Ik weet dat deze kleur mij goed staat en vandaar dat ik er naar opzoek was. Ik vond deze en dit leek mij een prima kleur. Ook deze testte ik even in de winkel en hij lag zo in mijn winkelmandje. De dekking is natuurlijk niet zoals een super goede lipgloss, maar ik vind de dekking helemaal prima. Niks van te zeggen en vooral niet voor €1 euro!

Wat vind jij van deze twee producten van Essence? Neem jij wel eens een kijkje in de kortingsbakken?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Sara

  Ik scoor zo nu en dan ook weleens producten bij de Prijsmepper. Ook voor maar €1,00. Als je dan een mooi product hebt gescoord denk je altijd bij jezelf “ha, dat heb ik toch maar weer even mooi gedaan”. Tenminste, dat denk ik dan, haha.
  Sara onlangs geplaatst…Koperen woonaccessoires met kopersprayMy Profile

  11 mei 2016 at 10:18
 • Reply Mandy

  Jammer dat er bij mij in de winkel meestal van die oude kapotte producten liggen! 🙁
  Mandy onlangs geplaatst…Hoe wordt je een morning person.My Profile

  12 mei 2016 at 13:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge