Follow:

Low-budget tip | Etos primer

etos

Sinds dat ik primer ontdekte kan ik niet meer zonder. Het zorgt ervoor dat je basis make-up véél langer blijft zitten, het niet gaat glimmen en misschien nog wel het belangrijkste:de foundation niet in de randjes gaat zitten. Etos heeft mij een hele tijd geleden een hele hoop producten toegestuurd om te testen en wat zaten daar veel fijne producten bij! Onder anderen dus deze primer en wat is deze fijn. Om deze reden wil ik hem heel erg graag behandelen in de low-budget tip!

113etos

Een primer kan je onder anderen gebruiken om je make-up beter te laten zitten. Maar, daar wil ik het niet echt voor gebruiken. Ik wil het gebruik om mijn gezicht “één” te maken. Ik heb nog al wat onzuiverheden en deze “steken uit” als je foundation op hebt. Met een primer zou je dat moeten kunnen verhelpen.

Ehm ja, dat schreef ik dus toen ik deze primer ging reviewen en voor het eerst een primer gebruikte. Maar wat ik daar schreef klopte ook volledig! De primer zorgt er echt voor dat je gezicht een geheel wordt en dat is erg fijn. Daarnaast hydrateert deze primer als een malle en doet wat hij belooft. dat is toch wel een van de pluspunten als een product doet wat hij belooft. De primer lijkt heel erg groen, maar dat valt heel erg mee. Als je hem op je gezicht aanbrengt en er foundation overheen aanbrengt zie je helemaal geen groen meer. De hydratatie van dit product vind ik ook wel erg fijn. Je hebt ook bepaalde primers die niet hydrateren en dat mis ik in dat geval wel heel erg.

Kortom: Ik vind deze primer fantastisch! Mocht je mijn review over deze primer nog niet hebben gelezen, dan kun je hem hier lezen!

Wat vind jij van deze primer? Zou jij deze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply sabrina

  Die lijkt me heel fijn, daar heb ik al zo veel goeds over gelezen! Ik ben nog bezig met babyskin. Maar hij lijkt mij helemaal niet groen, maar blauw?

  22 maart 2016 at 14:22
 • Reply Ilse

  Lijkt mij een hele fijne primer! Misschien dat ik deze eens ga proberen!
  Ilse onlangs geplaatst…Nailart lente waterdecalsMy Profile

  22 maart 2016 at 16:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge