Follow:

De leukste schoenen voor de lente/zomer!

Wie houdt er nou niet van schoenen? Ik in elk geval wel! En ik vind het ook verschrikkelijk leuk om verschillende webshops rond de speuren opzoek naar leuke schoenen. En het is echt niet dat ik nou iedere maand nieuwe schoenen koop, maar toch vind ik het wel heel erg leuk! Zelf krijg ik per seizoen nieuwe schoenen en aangezien het bijna lente/zomer wordt is het weer tijd om nieuwe schoenen te kopen! Ik heb een selectie gemaakt van 7 paar schoenen die ik echt heel erg tof vind. Dus, hierbij mijn favoriete schoenen voor de lente/zomer. Heel veel plezier!

schoenen top 7 voor de zomer

Schoen 1

Schoen 2

Schoen 3

Schoen 4

Schoen 5

Schoen 6

Schoen 7

 

Dit zijn toch echt wel de schoenen die ik erg leuk vind voor komende zomer. Ik heb zelf de witte all-stars ook, maar ook die zijn aan vervanging toe. Ik heb die schoenen de laatste zomer echt bijna iedere dag gedragen aangezien ze ook gewoon overal bij staan en ze ontzettend lekker lopen! Daarnaast vind ik die Adidas sneakers echt super leuk en ik denk dat ik zelf ga voor de witte met print variant. De eerste hebben bij ons op school heel veel mensen, en met die print er op ben ik dan (hopelijk) nog een beetje origineel. Schoen 2 vind ik ook erg leuk, en lekker sportief. Mocht ik ooit geld over hebben koop ik die schoenen zeker! Nummertje 5 is van Michael Kors en als ik heel eerlijk ben, die prijs vond ik ook nog erg meevallen! Ik had die schoenen veel en veel duurder verwacht. Nummertje 6 vind ik ook erg leuk, maar dan zou ik toch eerder voor nummertje 5 gaan. En dan tot slot nog nummer 7, de Nubikk schoenen die je ook ontzettend veel ziet bij ons op school. Deze vind ik ook erg gaaf en dat zilver vind ik echt wel iets hebben!

Voordat jullie denken dat dit gesponsord is, dat is het niet. Het is gewoon per toeval dat ik deze schoenen allemaal bij Omoda heb gevonden, anders had ik dit er duidelijk bij gezet!

Wat vind jij mooie schoenen en heb jij al schoenen in gedachten? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge