Follow:

Low-budget tip | Foundation voor €1 euro!

Ik gebruik sinds ongeveer een maandje bijna iedere dag foundation. Begrijp me niet verkeerd, ik droeg eerst concealer die ik gebruikte als foundation voordat je denkt dat ik de afgelopen tijd heb gelogen aangezien ik vaak genoeg zei dat ik geen foundation droeg haha! In elk geval heb ik al een hele lange tijd deze foundations van Fogan en deze kosten per stuk maar €1 euro! Super cheap dus, en dat willen we natuurlijk allemaal. Ik vertel je vandaag meer over deze foundation, dus heel veel plezier! Lees mee!

065 067

Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar dat is het niet. Deze foundation kost écht maar €1 euro. En dat is uiteraard gewoon echt geen geld. Vaak kosten foundations al minimaal 4 euro wil je een goed dekkende foundation hebben. Maar dat is bij deze niet echt het geval!

Deze foundation dekt prima. Voor €1 euro kan je natuurlijk geen wonder verwachten, maar hij dekt eigenlijk net zo goed als een foundation van €5 euro. Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik het idee heb dat deze foundation erg droog is waardoor hij niet echt werkt op mijn vrij vettige huid, tenminste mijn huid voelt droog aan als ik hem op heb. Ik denk dat hij nog beter gaat werken op een iets drogere huid. Met een beetje poeder over de foundation heen is deze foundation perfect!

De dekking is dus prima en hij blijft ook vrij goed zitten heel de dag. Ik ga deze foundation niet iedere dag dragen omdat deze helaas niet mijn kleur is. Ik gebruikt deze foundation trouwens ook in de make-up look onder de €20 euro video van gisteren, dus mocht je die nog niet hebben gezien: zeker even kijken!

Voor €1 euro zou ik zeggen dat is het proberen wel waard. Deze foundation kun je op veel verschillende sites bestellen en in sommige winkels zijn deze te koop.

Wat vind jij van deze foundation? Zou jij deze foundation kopen, of toch liever een duurdere?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge