Follow:

Low-budget tip | Larome parfum

k heb vandaag weer eens een low-budget tip voor jullie en dit keer met wel hele bijzondere producten. Ik wil het vandaag namelijk met jullie hebben over de bovenstaande parfums. Dit zijn niet parfums zoals je denkt dat ze zijn. Dit zijn namelijk parfums die dupes zijn van hele dure parfums. Dus eigenlijk: hele goedkope parfums terwijl het een parfum is die normaal heel erg duur is. Een echte low-budget tip dus! Deze parfums zijn echt super cheap, maar wel ongelofelijk fijn! Dus ben je benieuwd waar deze parfums van zijn, waar je ze kunt kopen en welke dupes er allemaal zijn? Lees dan snel verder!

 

Larome zegt: Heerlijke geuren voor vrouwen van verschillende bekende merken gemaakt door Larome Paris!
Iedere code staat voor het originele merk
Net zo goed als de originele merken alleen stukken goedkoper!
Larome Paris maakt gebruikt van dezelfde grondstoffen als de ontwerpers van de bekende merken, de parfums zijn gebaseerd op hetzelfde recept, hierdoor is de geur nagenoeg gelijk!
Nog niet bekend in Nederland, maar al heel populair in Spanje, Portugal en andere landen!
De parfums van Larome Paris zijn allemaal eau de parfum!
Eau de parfum bevat na parfum het hoogste percentage geurbestanddelen, namelijk 10% tot 20%!
Dit zorgt ervoor dat de geur lekker lang blijft hangen!
Ik geloofde het eerst niet zo als ik heel eerlijk ben. Ik dacht: de parfums zijn veel te goedkoop om goed te zijn, maar wat de parfums beloofde deden ze ook echt. Ze blijven super goed zitten en daarnaast zijn de geuren ook echt super goede dupes! Daarnaast zien de flesjes er stuk voor stuk erg leuk uit, maar wel allemaal hetzelfde wat het soms lastig maakt welke geur het nou is.
Had jij al ooit van deze parfums gehoord of laat jij ze liever liggen? Let me know in the comments!
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge