Follow:

MUA Undress me too eyeshaduw palette | Low-budget tip

Het Mua Undress me Too was een tijdje geleden echt een hele hype. Veel mensen zouden het moesten het palette in hun stash hebben en bij onze Kruidvat was het palette ook razendsnel uitverkocht. Toch heb ik er toen eentje weten te bemachtigen want ook ik wilde het Mua Undress me too palette ontzettend graag proberen. En wat heb ik een plezier gehad met dit palette. De kleuren zijn ontzettend mooi en daardoor gebruik ik dit palette echt ontzettend vaak. Om die reden moest ik meteen denken aan de low-budget tip!

007 016 020

Het Undress me Too palette.. Een palette dat op bijna iedere beautyblog staat en ik zelf ontzettend vaak gebruik. In mijn kerstlook video van twee jaar terug gebruikte ik deze zelfs. Er zitten vooral warmere kleuren in dit palette. Vooral de gouden kleuren vind ik echt ontzettend mooi. Zowel lichte als donkere kleuren, van grijs naar erg donkerblauw kun je terugvinden in dit palette. Ik denk dat ik dit palette ook zeker ga gebruiken voor mijn gala in combinatie met een kleur die goed bij mijn jurk (en ogen) past.

Voor kerst, feestjes en gala’s is dit palette zeker geschikt, maar ook gewoon voor overdag. De kleuren zijn namelijk gewoon goed te dragen overdag en vooral in combinatie met een wat opvallendere kleur kan het ontzettend mooi zijn. In sommige kleuren zit een licht shimmertje en in bijvoorbeeld de donkerblauwe is geen glittertje te bekennen. Dat contrast maakt het palette ook weer wat anders dan andere. Tevens is dit palette super goed betaalbaar (lees: 5,99 voor 12 kleuren).

Ik ben zelf altijd al erg enthousiast geweest over dit palette. Hij is betaalbaar en simpelweg gewoon super mooi en draagbaar. Ik moet zeggen dat ik dit palette soms wel eens vergeet, maar als ik hem dan weer zie liggen weet ik weer hoe mooi hij is.

Wat vind jij van dit palette? Zou jij deze kopen? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Evi

    Deze heb ik ook! Hij ziet er bij mij ondertussen echt heel erg lelijk en vies uit omdat ik hem zo vaak gebruik. Echt een toppertje!

    16 juni 2016 at 21:03
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge