Follow:

Mijn prachtige fotoboek van Webprint!

Ik wilde echt altijd nog een mooi fotoboek maken met allemaal foto’s die ik maakte voor mijn blog. Fotoboeken zijn zo bijzonder! Het is leuk om een fotoboek in elkaar te knutselen en te bestellen, maar het is nog leuker om het resultaat te bekijken en hem aan de hele familie te laten zien. Ik kreeg de kans om een heel mooi fotoboek te maken en hier zei ik dan ook zeker geen nee tegen. Ik vond het echt super leuk om te doen! Vandaag zie je heel mijn resultaat! Hopelijk vind je het leuk en heel veel plezier! 🙂

096 099 101 102 104 106 107 108 113 115 116 120 121 122 128 132 133

Dit is het uiteindelijke resultaat van mijn zelfgemaakte fotoboek. Er zitten nog veel meer bladzijdes in, maar om ze nou allemaal te laten zien vond ik een klein beetje overdreven. Ik vond het ten eerste echt al mega leuk om het boek te maken. Om al die foto’s terug te zoeken en te selecteren geeft je al meteen een heel fijn gevoel en ik ben daar ook een aantal dagen mee bezig geweest. Daarna ben ik natuurlijk bezig geweest met het ontwerpen van het boek en dat ging ontzettend makkelijk bij Webprint. Je hebt verschillende sjablonen die je kunt toepassen en dat is erg gemakkelijk.

Je hebt keuze voor mat papier en glanzend papier. Glanzend papier leek mij het allermooist, dus daar heb ik uiteindelijk voor gekozen. Ik ben er ook erg blij mee dat ik dit heb gekozen want ik vind het eindresultaat prachtig! De bladzijdes van het fotoboek zijn heel erg dik en zijn eigenlijk bijna niet te beschadigen. Ook de kaft is heel erg dik.

De kwaliteit van het boek is echt zó goed! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo mooi zou worden. De glans over het boek heen vind ik prachtig en het boek is erg stevig wat ook een dik pluspunt geeft. Mocht ik ooit nog een fotoboek gaan bestellen, doe ik dat zeker bij Webprint! Klik hier als je ook een fotoboek wil afdrukken.

Wat vind jij van dit mooie fotoboek? Zou jij ook een fotoboek willen bestellen? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Leuk zo een boek. Ziet er mooi uit
  Manon onlangs geplaatst…Jane Iredale Just Kissed Lip & Cheek Stain + winMy Profile

  23 maart 2016 at 11:51
 • Reply All About Bertina

  Mooie foto’s heb je gebruikt. Erg leuk!
  All About Bertina onlangs geplaatst…TAG | My Life In 20 QuestionsMy Profile

  23 maart 2016 at 19:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge