Follow:

Een stijl- en krultang voor nog geen tientje!

Ik ben een tijdje weg geweest, maar daar ben ik weer! En nu ga ik er dan ook weer volledig voor om bijna iedere dag iets te plaatsen op mijn blog. Ik begin vandaag met een low-budget tip en niet zomaar eentje: een stijl en krultang in één voor nog niet eens een tientje en gewoon een winkel die bij bijna iedereen in de buurt zit. Benieuwd hoe ik daar aan ben gekomen? Lees dan mee!

Dit is ‘m! De stijl en krultang in één. Hij heeft twee standen, 160 graden en 190. Voor het krullen en stijlen gebruik ik zelf eigenlijk altijd de hoogste stand omdat hij anders net niet heet genoeg wordt. Het stijlen gaat heel erg makkelijk, ik moet zeggen dat hij niet zo snel stijlt als een stijltang die tot 210 graden gaat, maar voor €8 euro vind ik het absoluut een heel snel en mooi resultaat!

Ook het krullen gaat ontzettend makkelijk en het grappige is dat je er best wel veel verschillende creaties mee kunt maken. Het ligt er heel erg aan hoe je het haar om de krultang heen draait. Zo kun je best wel losse krullen creëren, maar ook best wel strakke krullen. Erg handig dus!

Ik gebruik de stijltang inmiddels iedere morgen. Ik heb namelijk heel erg pluizig haar en ook heel veel babyhaartjes bij de haaraanzet waardoor mijn haar omhoog gaat staan. Deze stijl ik dus heel erg makkelijk met deze stijltang zodat mijn haar minder omhoog staat. Hij is razend snel opgewarmd en daarom is het ook fijn om hem in de morgen te gebruiken. Hij heeft tevens een 360 graden draaibaar snoer wat echt heele rg gemakkelijk is.

Ik zweer absoluut bij dit apparaat van de Action voor maar €8 euro. Geen geld voor een krul en stijltang, toch? Welke stijltang of krultang gebruik jij? Heb jij hier al ervaring mee? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Evi

  Wauw, wat een goeie tip! Ik ben al een tijdje op zoek naar een stijltang waarmee ik ook krullen kan maken, en deze ziet er ideaal uit. 🙂

  4 februari 2017 at 16:20
  • Reply Julia

   Dat komt heel erg mooi uit dan 🙂

   4 februari 2017 at 17:59
 • Reply Nathalie

  Wow wat een koopje! Daar kan je het niet voor laten liggen.
  Ideaal dat het ook voor krullen en stijlen te gebruiken is.
  Liefs, Nathalie

  4 februari 2017 at 16:33
  • Reply Julia

   Nee hé! Ja, dat is het zeker. Bedankt voor je reactie!

   4 februari 2017 at 17:59

  Leave a Reply

  CommentLuv badge