Follow:

Mijn nieuw slaapkamer & foto op hout!

Het werd tijd om mijn slaapkamer te veranderen. Ik had héél veel ideeën in mijn hoofd.. Wat ga ik veranderen, wat ga ik wegdoen en wat ga ik nieuw kopen? Het ideeënproces vond ik heel erg leuk kan ik je zeggen. Met een goed idee ben ik opzoek gegaan naar nieuwe meubels en die hebben we in mijn slaapkamer neergezet. Nu zijn we tot een eindresultaat gekomen waar ik ontzettend blij mee ben. Telkens als ik mijn kamer binnenloop ben ik een zeer tevreden meisje. Ik wil je graag laten zien wát ik allemaal veranderd heb, dus kijk mee! 🙂

Om te beginnen heb ik een geheel nieuw bed gekocht. Ik had eerst een éénpersoons bed die je kon uitschuiven naar een tweepersoons bed. Nou is het (helaas) niet zo dat ik een vriend heb die naast me komt liggen, maar in je eentje in een tweepersoonsbed liggen is ook echt niet verkeerd kan ik je vertellen. Heel erg fijn zelfs! Ik heb een bed gekocht met 4 lades er in zodat ik genoeg ruimte had om al mijn spullen kwijt te kunnen. Ze lades zijn nogal groot dus er past echt veel in!

Over mijn bed heb ik uiteraard een dekbed heenliggen en daarover heb ik een dekbedovertrek waar ik echt mega blij mee ben. Dit is een washcotton wit/grijs – flanel dekbed van Dekbed-discounter. Dit is een webshop met heel erg veel mooie dekbedovertrekken en accessoires voor een ontzettend mooie prijs. Ik heb gekozen voor een wit dekbedovertrek zodat deze mooi past bij mijn andere meubels. Dit dekbedovertrek is tevens aan de éne kant wit en de andere kant grijs, dus ik kan hem altijd nog omdraaien als ik dat zou willen. Het heeft een linnen effect waardoor er redelijk veel kreukels inzitten. Ik vind dit wel lekker speels staan aangezien ik er nog een mooie deken overheen heb gelegd die wel strak ligt.

Tevens heb ik ook een nieuwe foto op hout! Ik had er al eentje, maar ik vond het mooier om er twee naast elkaar te hangen aangezien ik nu een tweepersoonsbed heb. Het leek me wel een leuk idee om mijn so juul logo in het zwart wit op te hangen op een foto op steigerhout en ik vind hem zó gaaf geworden! De service was trouwens ook echt ontzettend goed, dus even de complimenten daarvoor. De levering ging ook snel, ik had hem binnen een week al binnen en dat zie je niet snel bij dit soort dingen! Hartstikke fijn dus. Ik heb deze laten maken op fotoophout.nl. Heel erg blij mee!

 

En dat is mijn nieuwe slaapkamer! Ik kom er nu eigenlijk pas achter dat ik niet echt foto’s heb gemaakt van mijn make-up hoekje, maar die komen er zeker nog aan. Sowieso ga ik binnenkort een roomtour video maken, dus daar komt het ook in voor. Ik ben benieuwd wat je er van vindt dus laat het vooral even weten!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

7 Comments

 • Reply thebeautyblognl

  Zo leuk het logo van je blog op hout! x

  8 april 2017 at 07:13
 • Reply chucky1012

  Je logo is super tof 😉

  8 april 2017 at 08:53
 • Reply Eva

  Wat leuk dat je eigen logo nu boven je bed hangt!

  8 april 2017 at 11:21
 • Reply Fleur

  Ah zomooiii!

  8 april 2017 at 12:47
 • Reply Mandy

  Heel erg leuk Julia!!

  9 april 2017 at 20:39
 • Reply sidney

  Hi and welcome to my blog . I’m Sidney.
  I have always dreamed of being a novelist but never dreamed I’d make a career of it. In college, though, I assisted a fellow student who needed help. She could not stop telling me how well I had done. Word got around and someone asked me for to help them just a week later. This time they would compensate me for my work.
  During the summer, I started doing research paper writing for students at the local college. It helped me have fun that summer and even funded some of my college tuition. Today, I still offer my writing services to students.

  Academic Writer – Sidney – Natalie Crawford Team

  6 december 2019 at 10:08
 • Reply shea

  Hello and welcome to my blog . I’m Shea Rutledge.
  I have always dreamed of being a writer but never dreamed I’d make a career of it. In college, though, I helped a fellow student who needed help. She could not stop telling me how well I had done. Word got around and someone asked me for to write their paper just a week later. This time they would compensate me for my work.
  During the summer, I started doing academic writing for students at the local college. It helped me have fun that summer and even funded some of my college tuition. Today, I still offer my research paper writing to students.

  Academic Writer – Shea Rutledge – http://www.studioahz.comCorp

  16 maart 2020 at 10:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge