Follow:

Waar ben ik gebleven?

Eh ja, ken je me nog? Ik heb inmiddels al een week niks geplaatst op zowel mijn blog als YouTube kanaal. Gelukkig heb ik daar wel een hele goede reden voor aangezien ik de hele week ziek op de bank heb gelegen.. Maar ik moet jullie helaas vertellen dat ik deze week waarschijnlijk ook niet veel ga plaatsen. Komende week heb het ongelofelijk druk met school waardoor ik mijn blog op het moment eventjes stil moet laten staan. Sorry.. Maar uiteraard kom ik weer terug. Zie het even als een “blog break”. Normaal zou ik dit nooit doen, maar aangezien ik ook nog eens ziek werd kon ik niet vooruit plannen. Ik kan jullie trouwens wel heel wat toffe dingen beloven voor de komende tijd, dus stay tuned! En nu laat ik jullie lekker in spanning. Ik zie je hopelijk snel! ♥♥

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Mandy

    Jammer dat je eventjes weg bent maar je moet natuurlijk doen wat voor je zelf goed voelt!
    Heel veel succes Juul! 🙂

    30 januari 2017 at 19:58
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge