Follow:

Kneipp Arnica douchegel

Een douchegel om soepele te spieren te krijgen? Klinkt zeker niet slecht! Na een drukke, stressvolle dag of na een intensieve training is dat natuurlijk nooit verkeerd. Kneipp komt met een nieuwe douchegel uit de Arnica lijn. Hier was eerder ook al een erg populaire badolie van, maar voor de gene die geen bad hebben is dat natuurlijk niet zo handig. Ik ben benieuwd of de douchegel net zo fijn is!

Kneipp komt met een douchegel met een stijl van alle andere producten van Kneipp, maar dan in de Arnica stijl. Leuk om te zien dat echt iedere lijn zijn eigen uiterlijk krijgt. De fles ziet er tevens erg vrolijk en opvallend uit. Deze kun je zeker niet missen in de douche!

De Kneipp Arnica Douchegel is zeepvrij en is zeer geschikt na intensief sporten of juist na een andere fysieke inspanning. Kneipp raadt juist dus ook aan om ’s avonds hier mee te douchen. Hij heeft een hele sterke, maar wel frisse geur die je zintuigen prikkelt. En dat is wel te merken, want de geur is heel erg aanwezig. De geur is kruidig en daar moet je van houden. Ik vond het op het begin een beetje wennen, maar nu vind ik het heerlijk om hier mee te douchen. De douchegel is vrij dik van structuur in een oranje, doorzichtige kleur. Hij schuimt tevens heerlijk en daarom vind ik het ook zeker niet erg om hier mee te douchen!

Ik ben zelf erg te spreken over deze nieuwe Arnica douchegel. De geur vind ik zelf heel erg lekker, maar je moet er echt van houden. Hij schuimt heerlijk en de structuur is erg fijn. Wat betreft het soepeler maken van de spieren.. Dat vind ik een beetje moeilijk om te zeggen. Ik had meer verwacht dat net zoals andere producten voor soepele spieren de huid warm zou worden, maar aan de andere kant heb je natuurlijk al een warme douche..

Deze Kneipp Arnica douchegel is te koop bij drogisterijen voor € 5,49. Zou jij deze aanschaffen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Kim

    Ik ben zo benieuwd hoe deze ruikt. Ik kan me er namelijk helemaal niks bij voorstellen.

    27 maart 2017 at 13:09
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge