Follow:

Kneipp beauty geheim body créme

Ruiken, smeren, voelen en nog een keer proberen…? De nieuwe Kneipp beauty geheim Body créme is verslavend lekker en laat je wegdromen naar een luxe wellnesss-spa. Kneipp stelde vier natuurlijke oliën samen en combineerde deze met een aantal intensief voedende bestanddelen voor een rijke body créme. Een cadeautje voor je huid zou je zeggen. Maar is dat ook echt zo? Ik heb het voor je getest!

Deze nieuwe body créme belooft veel. Lees hier de productvoordelen!:

  • een romige body créme die goed intrekt
  • ultiem verzorgend
  • luxueuze geurbeleving
  • met vier waardevolle natuurlijke oliën: argan, marula, wonderboom en olijfolie
  • verwenmoment voor de huid na het baden of douchen
  • zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
  • geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • huidverdraagzaamheid door dermatologen bevestigd

Dat zijn nogal veel punten!

Laten we eerst eens even kijken waarvoor de oh zo goede oliën voor staan!

Arganolie  staat voor weerstand, zachtheid en een mooie glans voor de huid (dat willen we allemaal!)

Wonderboomolie staat voor een gezonde huid en een stralende teint

Olijfolie staat voor een gezonde vochtbalans en het tegengaan van huidveroudering

Marulaolie staat voor een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid.

Kort samengevat is het dus vooral een créme die je huid laat stralen, het vocht in de huid aan zicht bindt waardoor het vochtgehalte op peil gehouden wordt en het laat de huid beter herstellen. Dat klinkt als een zeer goede créme, toch?! 😉

Ik heb zelf gemerkt dat de créme nogal vol is. Logisch, want het is een body créme.. Maar zo vol? Dat had ik niet verwacht! Ik vind het zelf niet zo erg, maar je moet er wel van houden. Hij trekt gelukkig wel snel in de huid waardoor het absoluut geen probleem is als je snel je kleding weer aan wil trekken. Uiteraard ligt dat ook wel hoe snel de opname van jouw huid is aan werkstoffen. Je merkt ook wel echt dat er geen minerale oliën zoals paraffine inzitten omdat de huid het goed op kan nemen en er geen laagje achtergelaten wordt op de huid (dit zou dus wel gebeuren als er paraffine of vaseline in een product zit).

Ik heb zelf (vooral in de zomer) ontzettend droge benen en ik weet zeker dat ik dat met dit product niet zal hebben. Hij voedt mijn huid echt en laat ook een erg mooie glans achter. Dat is uiteraard ook een erg mooi voordeel voor de zomer! Over het vochtgehalte en het huidverouderingsproces kan ik niet echt veel zeggen aangezien ik daar niet veel last van heb.

Ik vind het in ieder geval weer een top aanwinst van Kneipp. Love it! Ik ga dit product zeker weten de hele zomer op mijn benen smeren.

Wat vind jij van de nieuwe Kneipp Beauty Geheim body créme?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge