Follow:

Spotify update januari 2017

Ik was eerlijk gezegd de Spotify update een beetje vergeten deze maand! Eigenlijk best wel erg want het is gewoon de eerste maand van 2017. Gelukkig is er deze maand in ieder geval wel wat muziek uitgekozen, want vorige maand was het echt helemaal niks (naast Energie van Ronnie Flex en Frenna). Volg je mijn Spotify lijst nog niet? Doe dat dan hier! 

Energie van Ronnie Flex en Frenna is hoe dan ook nog steeds mijn favoriete nummer. Daarnaast heeft Ed Sheeran echt twee geweldige nummers uitgebracht, woehoee! I love Ed Sheeran. Caste on the Hill en Shape of You zijn wederom weer geweldige nummers. Ik hoop dat hij snel weer met nog meer nieuwe muziek uitkomt! Dat zijn dan ook gelijk mijn 3 favoriete nummers van januari 2017!  Ben ik trouwens de enige die een functie mist op Spotify waarbij je kunt zien hoe vaak je een nummer hebt geluisterd? Op iTunes kon dat tenminste wel altijd kan ik me herinneren.

Ik zei het de vorige keer ook al, maar ik vind dit echt van die maanden waar ik echt op nieuwe muziek zit te wachten maar het gewoon niet komt. Ik ben eigenlijk best wel benieuwd of ik de enige ben die dat vindt? Let me know! Ik ben van mening dat Justin Bieber ook maar eens een leuk nummer moet uitbrengen 😉

 

Wat is jouw favoriete nummer van januari 2017?

Deals:



E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge