Follow:

Spotify update | Christmas with So Juul & best of 2016!

Aangezien het bijna kerst is besloot ik een aparte Spotify lijst te maken met alléén maar kerstmuziek! Ik heb mijn favoriete kerst nummers op een rijtje gezet in deze lijst. Ik vind kerstmuziek oprecht altijd heel erg gezellig en leuk om naar te luisteren. Uiteraard ga ik het in deze Spotify Update niet alleen hebben over de kerstlijst, maar ook over mijn normale muzieklijst. Die heb ik natuurlijk ook weer helemaal veranderd met alleen maar liedjes die ik ontzettend veel heb geluisterd in 2016! Veel plezier!

Kerst komt er alweer bijna aan en voordat je het in de gaten hebt is het alweer 2017. Kerst is denk ik toch wel één van mijn favoriete tijden van het jaar, ondanks dat ik het ook wel heel erg leuk vind om lekker in het zonnetje te zitten, haha. Maar in ieder geval: Ik heb een hele Spotify lijst gemaakt met alleen maar kerstmuziek. Uiteraard niet alleen maar van die oude liedjes, er zit van alles wat tussen. Van Justin Bieber tot O’G3ne en laten we uiteraard Mariah Carey niet vergeten!

Wat betreft mijn normale Spotify lijst heeft er ook een hele grote verandering plaatsgevonden. Ik heb namelijk mijn lijst gevuld met alleen maar nummers die ik in 2016 het allermeest heb geluisterd. Mijn allermeest beluisterde nummer is “Cold Water” van Justin Bieber. Woehoee! Tevens heb ik “Rockabye” ook ontzettend veel geluisterd samen met “I took a pill in Ibiza” en alle drie de nummers dragen herinneringen met zich mee.

Er komt tevens een hele video aan over mijn 2016, dus stay tuned!

Welk nummer doet jou herinneren aan 2016?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge