Follow:

Mijn nieuwe Ted Baker tas!

Ik had echt dringend een nieuwe schooltas nodig en daarom koos ik voor een nieuwe Ted Baker tas. Lees: mijn “oude” schooltas viel bijna uit elkaar en dat is nou niet echt bepaald handig als je met een zware boekentas naar school moet aangezien ik geen vast kluisje heb. Ik besloot om eens een goede en mooie tas te kopen waar ik (hopelijk) een aantal jaar mee vooruit kan. Veel eisen had ik eigenlijk niet, als hij maar mooi en stevig is. Zalando had wel wat voor mij! Let me show you! 😉

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de tas uitkoos op de gok, ik was bang dat hij te veel zou glanzen en dat dat een beetje ordinair zou worden.. Plaatjes op internet kunnen soms een vertekend beeld geven, maar gelukkig was dat niet het geval! In ieder geval was het daarom wel een beetje spannend wat er nou precies in deze mooie Zalando doos zou zitten.

Toen ik de doos openmaakte zag ik dit. Dit maakte het nóg spannender. Maar even serieus, de tas was echt super goed beschermd met deze hoes en heel veel bubbeltjesplastic!

En dit is ‘m dan. Ik ben er echt zo zo zo blij mee! Dit is als allereerst mijn eerste “designer tas” en daarnaast ook mijn eerste tas (ver) boven de €50 euro #oeps.

Natuurlijk vond ik een bedrag van €209 euro toch ietsjes te veel voor een tas, dus ben ik gaan zoeken naar een kortingscode. Doordat ik ben gaan zoeken heb ik deze tas kunnen scoren met een Zalando kortingscode, waardoor ik nog %10 procent korting kreeg. Yes! Dat scheelde me toch weer zo’n €20,- en dat is voor zo’n groot bedrag toch weer veel geld.

Ik ben toch wel blij dat ik een keer een echt goede tas heb gekocht, want wat is hij stevig! Hij is tevens ook nog best wel ruim, ik ga hem gebruiken als schooltas en daar is de maat prima voor. Ik vind Pauls Boutique tassen ook heel erg gaaf en daar hoor je veel goeds over. Daarom wilde ik daar ook eerst voor gaan, maar toen ik deze tas tegenkwam twijfelde ik niet meer. Hij was wel iétsje duurder, maar hé.. Als je toch geld aan het uitgeven bent..

Er zit een rist in deze Ted Baker tas en de afmetingen van deze tas is trouwens:

 • Hoogte:30 cm bij maat One Size
 • Lengte:42 cm bij maat One Size
 • Wijdte:14 cm bij maat One Size
 • Draaghengsel: 24 cm bij maat One Size

Ik kreeg er tevens ook nog een leuk klein tasje bij! Heel erg handig want in de tas zit een handige bevestiging waar ik dit kleine tasje aan vast kan maken waardoor je een soort vak creëert. Hier kan ik onder anderen mijn telefoon in bewaren. Super handig!

Ik moet zeggen dat ik dat verschil toch ook wel merk hoor! Deze tas is ongelofelijk stevig en ziet er daarnaast veel luxer uit. Het enige nadeel vind ik eigenlijk dat er geen telefoon vakje of iets in zit, maar dat wordt gelukkig ook weer wel gecompenseerd met het kleine tasje wat er bij zit.

Klik hier om naar de Ted Baker CARILEN te gaan!

Wat vind jij van deze Ted Baker tas? Wat was jouw eerste designer tas?

*In dit artikel zit een product wat ik heb ontvangen, maar dit verandert niks aan mijn mening.
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

8 Comments

 • Reply All About Bertina

  Wauw! Prachtige tas, vooral dat strikje is echt een heel leuk detail aan de tas.
  Zelf ken ik dit merk ook door mijn tripje van afgelopen zomer naar Londen.Heel gaaf merk! Hopelijk heb je veel plezier aan deze mooie tas.

  21 januari 2017 at 08:40
 • Reply Kim

  Heel erg leuke tas! Zalando is echt mijn favoriete webshop!

  21 januari 2017 at 09:15
 • Reply Ina

  Wauw, wat een prachtige tas! Hopelijk heb je er nog lang plezier van! 🙂

  21 januari 2017 at 13:29
 • Reply Eva

  Je nieuwe tas is zo gaaf! Echt superleuk ook dat hij zo’n schattige strik heeft als detail. En een keer meer uitgaven aan zo’n mooie tas is niet erg, toch? 🙂

  21 januari 2017 at 16:17
 • Reply Derieke

  Wauw, die tas is echt zooo mooi! 😍😍

  22 januari 2017 at 08:10
 • Reply chucky1012

  Pretty bag 😉

  22 januari 2017 at 16:21
 • Reply Wies | Nature of Happiness

  Wat een mooie tas, erg leuk! Ik heb één designertas van Calvin Klein, daar ben ik ook heel erg blij mee.

  31 januari 2017 at 18:53
 • Reply Driss Fashion

  Gave tas en mooie foto’s heb je gemaakt! Welke camera gebruik je hiervoor? Ik wil ook misschien gaan beginnen namelijk 🙂 Driss

  24 februari 2017 at 16:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge