Follow:

Spotify update | Favoriete lijsten op Spotify

Ik vond de Spotify Update een beetje saai worden en daarom ga ik het wat aanpassen. Uiteraard ga ik nog gewoon gezellig kletsen over mijn favoriete muziek van de afgelopen maand, maar ik ga ook nog wat anders laten zien. Bijvoorbeeld mijn favoriete lijsten die ik om mijn eigen spotify lijst heen ook nog heb geluisterd. Ik hoop dat het de spotify update wat leuker maakt! Veel plezier!

 

Ik kan het zelf nog niet helemaal beseffen, maar over een paar uur sta ik gewoon bij Justin Bieber. Ik vind het zo zo gaaf! In december kochten we hier al kaartjes voor en toen had ik zoiets van ‘nah, leuk’. Maar nu het steeds dichter bij komt en ik het echt ga beseffen kan ik echt niet meer wachten. Ik ben nog nooit naar een echt concert geweest (ik zou naar Miley Cyrus gaan, maar dat werd afgeblazen), dus dit wordt meteen mijn eerste keer. Ik ben echt ontzettend benieuwd, maar ik weet zeker dat het een heel erg leuke ervaring gaat zijn.

Dit zeg ik natuurlijk niet zomaar, want ik heb de afgelopen dagen dan ook ontzettend veel naar Justin Bieber geluisterd. Mijn favoriete nummers blijven toch wel ‘What do You Mean?’, ‘Cold Water’, ‘Let me love you’ en ”Sorry’. Ondanks dat ik alle liedjes trouwens ontzettend leuk vind van het Purpose album.

Mijn top 3 favoriete afspeellijsten op Spotify!

‘New music Friday’

Ondanks dat vrijdag de dag is dat het weekend (eindelijk) weer begint, is dit ook de dag waarop de New Music friday Spotify lijst weer wordt bijgevuld met allemaal nieuwe nummers. Door die lijst op vrijdag een bezoekje te wagen ontdek ik weer zo veel nieuwe nummers! Meestal toch wel een stuk of 5, en dat is een heleboel.

Today’s Top Hits

Dit is eigenlijk een beetje een lijst die best cliché kan zijn, maar ook weer niet. Klinkt erg logisch Julia. Het is eigenlijk een lijst met de populairste nummers van die dag. Er staan heel vaak nummers in die nu gewoon heel erg in zijn, maar soms staan er ook nummers in waarvan ik denk ‘hé, die kende ik nog niet!’

Hot new pop tracks

Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde principe als de New Music Friday, alleen wordt deze bijna dagelijks geupdate. Dat is natuurlijk ook wel erg nuttig. Soms moet je goed zoeken naar een leuk nummer, maar er staan vast en zeker leuke nummers in.

Wat is jouw favoriete playlist van Spotify?

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge