Follow:

Het leukste van 2016 was…

Als allereerst wil ik jullie natuurlijk even een heel gelukkig nieuwjaar wensen! 2016 was voor mij een heel erg leuk jaar en daarom ben ik heel erg benieuwd wat 2017 mij gaat brengen. In 2016 heb ik veel dingen aan en in mijn blog veranderd, maar gelukkig heb ik nog steeds een heel erg mooi bezoekersaantal gehad waar ik heel erg blij mee ben. Het leek mij leuk om nog even een terugblik te doen op de meest gelezen artikelen van 2016. Benieuwd wat jij interessant vond dit jaar?

 

#FAVORIETVRIJDAG | GADGETS / LENSJES VOOR JE TELEFOON

De kwaliteit van mijn net nieuwe iPhone is zo goed! Ik ben er dan ook echt heel erg blij mee. Toch is het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen met de camera van je telefoon. Zo ontving ik een aantal lensjes voor op je telefoon en ben er super enthousiast over! Ik laat dan ook maar al te graag aan je zien waarom ik ze zo leuk vind.

DE ENIGE ECHTE SO JUUL MOK DIE VERKLEURT BIJ WARMTE!

Toen ik dit pakketje binnenkreeg stond ik zo raar te kijken. Ik pakte het uit en zag een zwarte mok met mijn logo die bijna niet zichtbaar is. Ik ben eerlijk, ik stond er raar van te kijken.. Totdat ik thee in deze mok wilde maken. Toen stond ik pas raar te kijken, haha! De mok verkleurde namelijk en werd super mooi wit en het logo was erg mooi zichtbaar. Super gaaf toch? Wil je zien hoe de mok er uiteindelijk uit ziet? In dit artikel vertel ik je meer over deze magische mok! Hopelijk vind je het leuk!

MAKE-UP KWASTEN VOOR MAAR 2 EURO | REAL TECHNIQUES DUPES

Real techniques dupes vind je niet snel. Ik wilde al zo lang die kwasten van Real Techniques, maar omdat ik ze te duur vond ben ik opzoek gegaan naar dupes. Ik heb het idee dat me dat wel aardig is gelukt! Ik heb namelijk 4 kwasten kunnen bestellen voor maar €2 euro per stuk. Maar zijn ze dan ook wel echt fijn? Ik test ze vandaag voor je uit!

HEMA FLUID FOUNDATION VOOR MAAR €3 EURO!

Ik was al zo ontzettend lang opzoek naar een goede betaalbare foundation die ik dagelijks kan dragen, maar steeds lukte het me niet om er eentje te vinden. Marit tipte mij deze Hema foundation van de Hema voor maar €3 euro, echt geen geld natuurlijk! Aangezien er geen ingrediënten op de foundation staan heb ik eerst nog even nagevraagd of ik de lijst mocht met ingrediënten. Gelukkig zijn alle ingrediënten prima, dus kocht ik hem. Ben je benieuwd wat ik van deze foundation vind en of deze foundation de €3 euro waard is? Lees dan snel verder!

Eerlijk gezegd had ik absoluut niet verwacht dat juist dit de meest gelezen artikelen zouden worden. Toch is het zo! Wonder boven wonder zeggen we dan maar. Ik wil jullie in ieder geval hartelijk bedanken voor alles wat jullie me weer hebben gebracht in 2016. Ik hoop dat 2016 voor iedereen een heel erg mooi jaar gaat worden. ♥♥

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge