Follow:

Catrice assortiment update | Mijn wishlist

Ik vind het altijd heel erg cliché om het gehele persbericht van de assortiment updates van Essence en Catrice te laten zien. Aangezien bijna iedere blogger dit al post, vind ik het een klein beetje dubbel om dat ook nog te doen. Wat ik wél heel erg leuk vind om te doen is mijn favorieten te laten zien! Of in ieder geval, waar ik super benieuwd naar ben. Dat is dus ook wat ik vandaag ga doen! Enjoy!

CATRICE  THE COLLECTION EYESHADOW PALETTE – € 4,99

Ik vraag me af of de oude paletjes uit het assortiment gaan, maar deze zien er in ieder geval ontzettend veel belovend uit! Alle vier de paletten hebben een mooie vormgeving en de kleuren zijn super mooi. Ik vind alleen dat ze wel een beetje lijken op de verouderde paletten, dus misschien zijn dit wel vervangers (maar dan nog beter?). Ik ben hier heel erg benieuwd naar!

CATRICE SLIM’MATIC ULTRA PRECISE BROW PENCIL WATERPROOF – € 2,99

Catrice komt met drie kleuren wenkbrauwpotloodjes. De nieuwe trend schijnt te zijn om een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren. De strakke wenkbrauw gaat, zoals ik heb gehoord, helemaal weg. Ik denk dat deze potloodjes heel erg veel belovend zijn!

CATRICE LIP CUSHION – € 4,99

Deze lip cushions hebben een hele zachte spons applicator en de kleurtjes vind ik er heel erg mooi uit zien. Ik vind ze er in ieder geval echt heel erg veelbelovend uit zien. Ik ben benieuwd.

CATRICE INSTANT LIPSTICK MATTIFIER – € 4,59

Hier ben ik misschien nog wel het allermeest benieuwd naar. Deze gaat over je lipstick heen en je lipstick blijft langer zitten! Tevens krijgt hij een matte finish. Ik ben echt super benieuwd.

Dit zijn eigenlijk de 4 producten waar ikzelf het allermeest benieuwd naar ben. De andere producten zien er ook veelbelovend uit. Ik ren naar Kruidvat zodra ze in de winkels liggen!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Julie

    Ik ben ook zeer benieuwd naar hun nieuwe producten, al wacht ik toch vaak de reviews maar even af! 🙂 Die lip mattifier maakt mij ook erg nieuwsgierig!

    4 januari 2017 at 11:23
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge