Follow:

De enige echte So Juul mok die verkleurt bij warmte!

Toen ik dit pakketje binnenkreeg stond ik zo raar te kijken. Ik pakte het uit en zag een zwarte mok met mijn logo die bijna niet zichtbaar is. Ik ben eerlijk, ik stond er raar van te kijken.. Totdat ik thee in deze mok wilde maken. Toen stond ik pas raar te kijken, haha! De mok verkleurde namelijk en werd super mooi wit en het logo was erg mooi zichtbaar. Super gaaf toch? Wil je zien hoe de mok er uiteindelijk uit ziet? In dit artikel vertel ik je meer over deze magische mok! Hopelijk vind je het leuk! 

025 024 012 015 006 005 002

Oh jongens wat vind ik deze foto op een mok- mok cool. Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik precies het tegenovergestelde. Maar nu ik ontdekt heb hoe deze mok echt in z’n werk gaat ben ik helemaal enthousiast. Het is namelijk zo: zodra er heet water op komt verkleurt de mok van zwart naar wit en zie je het logo of je foto heel erg duidelijk en goed op de mok staan. Als je een duidelijke afbeelding instuurt, heb je ook een duidelijk en goed resultaat (heb ik gemerkt). Ik heb zelf een transparante achtergrond dus dat vind ik extra mooi kleuren met de witte (als er dus warm water op komt) kleur van de mok.

En nou is het niet zo dat je de mok percé nat moet maken. Dat zou een beetje raar zijn natuurlijk! Je kunt ook gewoon thee in je mok doen en hij verkleurt. Echt super gaaf! wat trouwens ook wel handig is, als de thee (of wat dan ook) afkoelt verkleurt de mok, dus kun je gemakkelijk zien wanneer de thee is afgekoeld! Handig toch? Ik vind een foto op een mok sowieso heel erg leuk staan en ik vind het ook erg leuk om het als verjaardagscadeau te geven, om maar een voorbeeld te noemen. Een foto op een mok is erg persoonlijk en ik vind een persoonlijk cadeau veel leuker dan een onpersoonlijk cadeau. En ik denk dat iedereen wel iets aan zo’n mok heeft!

Wat vind jij van deze mok? Zou jij deze aanschaffen? Laat het weten in de comments! Ik ben erg benieuwd! 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Manon

  Dat is echt ontzettend gaaf !
  Manon onlangs geplaatst…Bobbi Brown Blush | TawnyMy Profile

  2 maart 2016 at 10:49
 • Reply Ina

  Wauw, dit is echt ontzettend leuk!

  2 maart 2016 at 13:28
 • Reply All About Bertina

  Hahaha ik had hetzelfde gereageerd als jij.
  Super leuk dat je een beker hebt met je eigen logo die ook nog eens van kleur veranderd.
  All About Bertina onlangs geplaatst…Action highlighting concealer (02 soft nude)My Profile

  19 maart 2016 at 06:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge