Follow:

Clinique | Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Helloo! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst achter de rug hebben. Ik heb er in ieder geval weer van genoten, vandaar dat mijn blog ook even helemaal stil was. Ik heb vóór de kerst een pakketje gekregen van Clinique met het laatste maandelijkse product van 2016. Eerlijk gezegd heb ik geen idee tot wanneer jullie artikelen van de producten over Clinique kunnen verwachten, maar dat zullen we vanzelf zien. Ik heb deze keer een Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm gekregen waar een licht kleurtje in zit, en niet zomaar een kleurtje.. Een heel erg mooi winters kleurtje. Het lijkt wel een beetje op mijn gel lak van Pink Gellac. Ik laat in ieder geval de balsem heel erg graag aan je zien!

Check even hoe veel de kleur op de gel lak lijkt, haha! Echt heel erg toevallig. In ieder geval lijkt de kleur heel erg donker op de verpakking, maar zoals je kunt zien valt dat heel erg mee op mijn lippen. Hij dekt namelijk heel erg licht waardoor hij bijna niet zichtbaar is. Ik heb ook niet hele donkere lippen van mezelf waardoor hij misschien nog nét iets meer opvalt. Het aanbrengen gaat wel heel erg fijn, de balsem is super zacht en verzorgt dan ook erg goed. Hij blijft alleen niet heel erg goed zitten, maar dat ben ik ergens wel gewend van een lippenbalsem. Toch vind ik dat wel jammer, je kunt hem niet echt gebruiken als een luchtige lippenstift. Hij verzorgt wel super goed, dus ik denk dat je prioriteiten moet stellen als je deze koopt. Je moet niet gaan voor de dekking.

Ik vind het een erg mooi product, maar ik zou hem niet kopen als een mooie lipgloss. Hij verzorgt wel goed, dus als balsem zou ik hem aanraden. Daarbij is de lichte kleur een mooi pluspunt.

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Ik zou dit niet kopoen nu ik heb gezien dast het geen goed dekkende kleur is.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  28 december 2016 at 08:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge