Follow:

Behind the scenes | De week voor kerst

Het is weer eens tijd voor een behind the scenes! De week voor kerst is aangebroken en dat betekent bijna kerstvakantie! Ik hoefde deze week alleen maar een dag stage te lopen en twee halve dagen in de salon op school te staan. Hoe chill! Dat betekent ook dat ik morgenmiddag al vakantie heb. Ik wil je absoluut niet jaloers maken hoor! 😉 In ieder geval vertel ik je vandaag met behulp van foto’s wat ik deze week heb uitgespookt. 

 

Waahh ik ben zo verliefd op deze nieuwe gel lakjes! En ze blijven ook nog eens supergoed zitten. Ze zijn van pink Gellac trouwens.

We wilden voor oudejaarsdag eens oviebollen proberen, maar dat was helaas een grote fail. Het wilde van binnen niet gaar worden, ondanks we de oviebollen zelfs twee keer zo lang in de oven hebben gehad. Helaas!

Ik sliep bij mijn oma we kookte samen. Mijn nicht was er trouwens ook.. we maakte frietjes met biefstuk en sla. Jammie!

Ik was gisteren bij de action en kon het niet laten om even wat make-up mee te nemen. Ik ben zo benieuwd! Video komt er aan!

Ik kreeg mijn kerstpakket van het werk en volgens mij willen ze ons vetmesten of zo… Haha! Knakworst, chips, oren, m&m’s en nog veeeel meer! Nee, maar wel lekker hoor.

Ik luister echt 24/7 kerstmuziek deze dagen. Ben ik de enige of niet? Let me know!

 

Wanneer heb jij vakantie? En wat heb jij deze week gedaan?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge