Follow:

New in : 2 X Pink Gellac!

Zoals inmiddels mijn meeste lezeressen wel weten ben ik al een ontzettend lange tijd fan van gel lak. Het is gewoon ontzettend fijn omdat het lang blijft zitten en dus niet heel erg snel afbladdert. Het kost eventjes wat meer tijd, maar dat heb ik erg graag voor over! Ik kocht een paar weken geleden twee nieuwe lakjes van Pink Gellac en die laat ik graag aan je zien! 

Ik heb echt een grote liefde voor de combinatie van deze twee gellakjes. Rustic red heb ik gebruikt als basis kleur op al mijn nagels (twee laagjes). Hij valt iets paarser uit dan ik had verwacht, maar dat vind ik ergens ook wel mooi! De glittertjes heb ik aan beide kanten op de ringvinger nagel aangebracht wat ik echt een hele mooie combinatie vind. Het ajin gouden glittertjes en dat past heel erg goed bij mijn sieraden, haha.

Ik vind deze kleur echt ontzettend mooi voor de feestdagen, ik ben er echt ontzettend blij mee! Wat vind jij van deze combinatie?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi!
  Leuke foto’s.

  Xoxo

  19 december 2016 at 07:07
 • Reply Loes - LoezichNL

  Mooie kleuren!

  19 december 2016 at 07:55
 • Reply Derieke

  Oooh wauw! Looks goood!😍

  19 december 2016 at 10:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge