Follow:

Dat was oktober | Justin Bieber, Amsterdam en gezelligheid

Wat is oktober snel gegaan zeg! Echt niet normaal. En dat betekent ook alweer dat het over een aantal weken kerst is en we daarna alweer beginnen aan 2017. Ik kijk er iedere keer echt naar uit om dit artikel weer te schrijven zodat ik helemaal terug kan scrollen naar 1 oktober en vanaf daar al mijn foto’s doorspit. In oktober heb ik dan ook weer een aantal dingen gedaan die ik heel erg leuk en bijzonder vond en die deel ik graag met je!

img_1505

Het begon allemaal op 1 oktober (logisch). Uit eten met het hockeyteam! Dit was de tweede keer dat we dit deden en het is telkens zo ontzettend gezellig, maar natuurlijk ook erg lekker!

img_1622

We gaan even een sprong maken van een week, want 8 oktober ging ik namelijk naar Justin Bieber. Hier was de zaal nog niet eens voor de helft gevuld trouwens, voordat je denkt ‘huh die zaal is leeg!’.. Haha! In ieder geval vond ik het concert echt geweldig!

fullsizerender

De volgende dag ging ik naar Festyland, wat wederom super gezellig was!

img_1564 img_1719

In één week werd het kantoortje voor een deel omgetoverd in een schoonheidssalon. Ik heb deze maand namelijk alles gekocht wat ik nodig zou hebben voor een behandeling. Een stoel, taboeret, vapozone, loeplamp, producten en behondigdheden en ga zo nog maar even door. Het was even een investering, maar nu heb ik het wel compleet en kan ik oefenen!

img_1830

Woehooee, eindelijk vakantie! De eerste dag van de vakantie had ik meteen weer een wedstrijd en vervolgens ging ik met een aantal meiden van mijn team brownies, cakejes en pepernoten bakken. Super gezellig!

img_1877

Tevens ben ik ook naar Amsterdam geweest met mijn nicht en dat was echt super leuk! Weer een aantal items gekocht waar ik super blij mee ben.

De rest van de vakantie heb ik vooral veel gewerkt en aan mijn blog gewerkt. En dat was mijn oktober! Ik ben benieuwd wat voor een dingen jij hebt gedaan in oktober, let me know!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Manon

    Oh wat heb jij het leuk gehad zeg !

    5 november 2016 at 09:55
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge