Follow:

Gastblog: Favoriete OOTD’s

Hi iedereen! Hier ben ik weer met een nieuwe gastblog. Vandaag heb ik het met jullie over een paar van mijn favoriete outfit of the days van afgelopen jaar. Laten we snel beginnen!
OUTFIT 1
7
Een hele simpele, zomerse outfit. Het bestaat uit één van mijn favoriete shirts met een simpel high waisted short. Ik ben zelf heel erg van de basic looks vandaar hoort deze outfit ook in mijn favoriete rijtje thuis. Hij is erg basic. In deze outfit heb ik hem gecombineerd met rode All Stars (die niet op de foto te zien zijn) maar qua schoenen kun je er elke kant mee uit. Als je je trouwens afvraagt wat er op het shirt staat, er staat: SELF SERVICE ONLY.
OUTFIT 2
004
Dit is een outfit die bestaat uit een zwart/wit gestreepte turtleneck top gecombineerd met een zwarte rok en een panty. Het is een look die ik meestal in het voorjaar draag wanneer het iets warmer is. Ik draag erg graag een rok met een gestreepte top, ik had in de vakantie dan ook vaak zoiets aan. Ik vind zoiets erg mooi omdat het niet heel erg simpel is en toch erg leuk!
OUTFIT 3
dscn0079-1
Afgelopen weekend kocht ik dit spijkerjasje en dit shirt. Ik wou al een tijdje een nieuw spijkerjasje omdat ik niet heel erg tevreden was over degene die ik had. Toevallig kwam ik dit shirt ook tegen en was ik meteen verkocht. Het is dus niet een outfit die ik al erg vaak heb gedragen maar toch ben ik fan van deze outfit! Hij is erg fijn voor in de herfst en winter maar ook voor in het voorjaar.
OUTFIT 4
003
Een outfit die ik afgelopen lente veel heb gedragen. Het is hetzelfde shirt als bij de eerste outfit maar nu gecombineerd met een lange broek met gaten en een houthakkers vest. Ik vind de broek heel erg fijn zitten ook al ben ik niet heel erg van het normale type broeken doordat ik veel high waisted broeken draag. Toch is dit zeker een van mijn favoriete outfits van afgelopen voorjaar geweest.
Dan waren dit mijn favoriete outfits! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Trouwens als het je opvalt dat ik op de ene foto wel een bril draag en op de andere niet dat komt doordat ik mijn bril nog niet heel erg lang heb. Liefs,
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge