Follow:

Mijn nieuwe Adidas Stan Smith sneakers!

Oh jongens, ik ben zo blij! Ik ontving namelijk deze ontzettend gave schoenen, ik heb het namelijk over de Adidas Stan Smith sneakers! Ik zag ze al een aantal keer voorbij komen en steeds had ik dezelfde gedachten. Ik vind ze namelijk echt ontzettend gaaf. Deze schoenen zijn er ook nog in de groene en zwarte variant (en nog meer kleuren?). Ik kreeg deze schoenen van def-shop en ik ben er echt ongelofelijk blij mee. Toen ik ze binnen kreeg leek ik net een klein kind, haha! In elk geval heb ik een overload aan foto’s voor jullie en die wil ik ontzettend graag met jullie delen! Heel veel plezier zou ik zeggen! 

041 039 038 037 036 034 032 023  026 027 028 030 031 021 016 015 014 011 005 007 004

Als je nu niet genoeg foto’s hebt gezien, dan weet ik het ook niet hoor, haha! Ik koos voor de wel verwachte kleur, roze. Roze is gewoon mijn favoriete kleur en daarom is het logisch dat ik voor deze kleur koos. Past gewoon bij me! Ik vind de kleuren roze en wit heel erg mooi in de combinatie en ik vind het lekker zomers. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik ze niet in de winter en lente ga dragen! In combinatie met een spijkerbroek of een witte broek zijn deze schoenen gewoon echt per-fect!

Het enige nadeeltje is dat de schoenen me nét te klein zijn. Ik heb normaal maat 41, maar wilde toch maatje 40 proberen (ik vind in dit soort schoenen je voeten anders heel groot uitkomen en daarnaast was er geen 41 in de webshop). Ik zit echt net niet/net wel tegen de rand van de neus aan. Maar gelukkig is het niet zo dat mijn tenen heel erg zitten te knellen, anders had ik ze geruild.

De klantenservice van def-shop is ontzettend vriendelijk. Ik had voor deze schoenen al schoenen besteld maar die waren helaas veel te groot. Ik mocht ze dus retourneren en dat ging allemaal heel soepel en snel. Dat is echt een groot pluspunt!

Wil jij deze Stan Smith Adidas sneakers nou ook? Klik dan hier voor de link naar de schoenen.

Wat vind jij van deze schoenen? Zou jij ze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Manon

    Wat een leuke sneakers
    Manon onlangs geplaatst…Oriflame Love Potion Secrets ParfumMy Profile

    22 februari 2016 at 15:16
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge