Follow:

3 keer low-budget oogschaduw basis!

Als er één make-up product is waar ik echt bij zweer is het wel oogschaduw basis. Het lost zó veel problemen met je oogschaduw op zoals fall-out, oogschaduw die gaat vlekken of oogschaduw die aan het eind van de dag helemaal nergens op lijkt. Een goede oogschaduw basis lost al deze problemen op en dat is ook de reden waarom ik echt zweer bij oogschaduw basis. Je hebt ze dan ook van bijna ieder make-up merk wel in verschillende soorten, maten en kleuren. Het leek me leuk om er drie te bespreken die ik in mijn make-up stash heb liggen, wie weet heb je er wat aan! 

024 025 026

Ik begin bij de oogschaduw basis die op het moment echt mijn favoriet is. Dat is deze van Etos. Etos heeft een tijd terug haar assortiment helemaal vernieuwd met nieuwe product en een nieuwe huisstijl. Ik kreeg toen een pakket met allemaal Etos producten die ik mocht uittesten waaronder deze oogschaduw basis. Meteen was ik zo enthousiast over deze oogschaduw basis! Ik heb deze ook gebruikt bij bijvoorbeeld mijn gala en mijn oogschaduw zat de hele avond perfect. Deze oogschaduw basis is daarnaast helemaal niet duur en daarom is dit ook zeker mijn favoriete low-budget oogschaduw basis! De substantie van deze oogschaduw basis is trouwens heel erg romig wat heel erg fijn is.

028 030 031

Dan deze oogschaduw basis. Tja! Dit was mijn aller eerste oogschaduw basis en er ging echt een wereld voor me open. Nu ik er aan terug denk ben ik ontzettend benieuwd of de kleur niet veel te donker was voor me, want dat is hij nu namelijk wel. Of ja te donker? Meer te oranje, laat ik het zo zeggen. Toch is en blijft dit een ontzettend goede low-budget oogschaduw basis. Hij is net zoals die van de Etos romig, maar ook zacht tegelijk. Gewoon te koop bij Kruidvat!

032 033

En tot slot nog deze van Catrice, zoals je ziet heb ik deze ook al mega veel gebruikt. Deze substantie is een stuk vaster en daar moet je echt van houden. Ik vind een romige substantie stukken fijner. Toch is en blijft dit wel een favoriet, want hij is gewoon hartstikke fijn!

Wat is jouw favoriete oogschaduw basis?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Britt • against the grain

  Heb je een nieuwe methode van bewerken met je foto’s of ligt het aan mij? Ze hebben zo’n gezellig tint ofzoiets, haha. Het is omdat ik geen oogschaduw draag, haha, anders had ik er ook allang eentje in mijn bezit gehad. ; ) Maar ik ga je tips alvast onthouden!
  Britt • against the grain onlangs geplaatst…grijsgedraaide belgische nummersMy Profile

  5 juli 2016 at 08:51
  • Reply Julia

   Haha, nee eigenlijk helemaal niet! Ik denk alleen dat het aan de manier van fotograferen ligt, want ik wissel daar tegenwoordig wel vaak mee af. Vind je het leuk of niet? 😀
   Julia onlangs geplaatst…3 keer low-budget oogschaduw basis!My Profile

   5 juli 2016 at 10:53
 • Reply Nicole

  Ik vind die van essence het fijnste! Ik heb het idee dat de basis van Catrice mijn ogen alleen maar uitdroogt.

  5 juli 2016 at 13:28
  • Reply So Juul

   Daar kan ik me volledig in verplaatsen!

   5 juli 2016 at 15:01

  Leave a Reply

  CommentLuv badge